Menuts C (dll i dc)

Informació

Edats: 2012
Entrenament: dlilluns i dimecres de 17:15 a 18:00 h.
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dll, 02/04/2018 - 23:13
Menuts C (dll i dc) 3 - 6 Licée Français de Gavà (Bon Soleil)

Darrer partit de la primera volta que afrontàvem amb els ànims ben alts, després d'haver guanyat el darrer matx. Aquest cop, ens enfrontàvem a un rival que venia de lluny, el Licée Français de Gavà, però els del Fort Pienc estàvem disposats a posar-los les coses molt difícils.

 

Els del Baix Llobregat van oferir un joc molt vistós, viu i ràpid des del xiulet inicial de l'àrbitre. No obstant però, el Vincit va aconseguir aguantar les embestides dels visitants i, tot i anar per darrere al marcador, aconseguiem originar ocasions de gol. D'aquesta manera, el partit acabava amb un resultat de 3 a 6, amb dos gols del Martí i un de l'Aran per part dels locals.

 

Bona actitud de l'equip, que en cap moment ha perdut la cara al partit, davant d'un rival molt superior, i que ha aconseguit plantar-los cara i crear perill a la porteria on atacàvem. M'agradaria destacar la gran progressió d'alguns jugadors, com el Martí, que darrerament està trobant recompensa a la feina ben feta en forma de gols, però també ajudant a l'equip tant ofensivament com defensivament, i animar a altres jugadors a centrar-se als entrenaments. Estic convençut que si aconseguim fer aquest canvi de xip, creixerem molt com a equip.

 

Bona feina! Força Vincit!

Comentaris enviats: 0