Menuts B (dm i dj)

Informació

Edats: 2012
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dg, 19/05/2019 - 16:36
Col·legi Pare Manyanet (futbol 5) 8 - 6 Menuts B (dm i dj)

Després d’una victòria còmode contra Fundació Brafa, un partit suspès per la pluja i un cap de setmana de descans, jugàvem  contra el rival més difícil de la nostre lligueta, Pare Manyanet.

Era el tercer cop que jugàvem  contra aquest equip , el primer cop va ser a la 1ra volta, jugant nosaltres com a locals, vam perdre per una mínima diferencia.  Ens vam tornar a trobar a  l’anada d’aquesta segona volta, vam guanyar nosaltres per una diferencia de dos gols, i encara havent-ho donat tot a la pista, divendres, a la tornada, van ser ells qui ens van superar per aquest diferència.

Durant dues setmanes ens havíem estat preparant pel partit més difícil de l’any, ja que jugàvem com a locals en un camp molt difícil contra un rival molt exigent. Com ja he dit varies vegades, els entrenaments són molt importants de cara a un partit, quan entrenem bé, les coses acostumen a anar també bé, dijous vam realitzar un entrenament per oblidar, això ens podria perjudicar.

Començava el partit, sortíem a pressionar, gràcies a aquesta pressió  forçàvem un penal que en Biel no fallava, amb una bona defensa i una bona jugada individual d’en Gerard ens avançàvem per dos gols al marcador, tot anava sobre rodes, però el rival no s’anava a quedar de braços creuats i abans de que s’acabés el  quart ens marcaven el primer.

El segon quart va ser un “estira i arronsa”, marcàvem nosaltres i tot seguit ells ho feien també, acabàvem amb un empat final (4-4)  però contents per els resultats mostrats al terreny de joc, ja que vam sortir amb moltes ganes i els gols van ser bones jugades col·lectives!

Teníem cinc minuts abans de que es posessin en marxa els últims minuts de partit, parlàvem sobre petits detalls posicionals que havíem de millorar, ens refrescàvem i sortíem a la pista amb un cinc atrevit i amb ganes, però la intensitat rival i petits errors defensius  nostres no ens permetien generar perill, estàvem contra les cordes i demanàvem un minut per agafar una mica d’aire, encara donant-ho tot no va ser suficient i acabàvem el quart perdent per una diferència de tres.

A l’últim quart sortíem amb la mentalitat de remuntar, retallàvem la diferència amb una bona acció d’Oscar, però un error humà d’Alex provocava una falta que acabava amb gol, la pèrdua de temps rival ens feia perdre una mica el ritme del partit, però això no ens impedia marcar un altre gol, l’últim del partit. El porter rival ens va oferir un recital de parades èpiques.

Amb una molt bona actitud esportiva vam anar a donar les mans al rival i a felicitar-los després d’un partit molt emocionant, no vam rebre el mateix per part seva, això ens fa créixer com a equip i ens fa aprendre, aprendre que no em de fer!

Per últim, felicitar als nois, trobo que han fet una molt bona temporada i encara que hi ha agut alts i baixos han mostrat sempre una molt  bona actitud, espero que s’ho hagin passat molt bé i que hagin gaudit a l’ igual que ho he fet jo! També agrair a les famílies, m’he sentit molt còmode i molt ben acollit en tot moment , gràcies!

Ens veiem a la cloenda, FORÇA VINCIT!

Gols:  x2 Oscar, Biel, Gerard, Jan, Aran.

 

Imatges:
Comentaris enviats: 0