Menuts B (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dg, 11/11/2018 - 19:09
C.E Fabra i Coats 1 - 15 Menuts B (dm i dj)

Ahir jugàvem el partit corresponent a la tercera jornada, el nostre segon partit de la temporada i el nostre primer partit fora de casa! Després de una impacient i llarga espera a les portes del camp entràvem per començar amb moltes ganes l’esperat partit!

Després de un bon escalfament, sentíem el xiulet que indicava que la pilota ja podia rodar per la pista, amb una bona actitud i ganes de jugar sortien els cinc primers jugadors, els quals van posicionar-se molt bé (aspecte que valoro molt, ja que es un dels més treballats) una molt bona pressió i davant d’un rival que mai abans havia jugat, marcàvem cinc gols en només 10 minuts.

Ens xocàvem les mans i sortien els jugadors que en el primer quart havien estat a la banqueta, amb una mica més de desordre començava la part, tornàvem a marcar cinc gols, ja que literal, no deixàvem respirar al rival.

A la mitja part, i veient la avantatge sobre el rival, vam decidir canviar el rumb de partit, perquè no elaboràvem una miqueta més els gols? Quantitat o qualitat? Amb això entès posava la condició que per poder marcar havíem de intentar fer un mínim de quatre passes dins del camp, això impedia roba la pilota i marcar simplement per superioritat, amb una actitud dels nois disposats a intentar-ho començava el tercer quart!!! Ho intentàvem, al principi ens costava però a mida que passaven els minuts les combinacions de passes arribaven a la xifra que havíem marcat i  aconseguíem alguns golets més. Un quart quart amb la mateixa filosofia ens permetia arribar a fer fins sis passes seguits de porteria a porteria i acabar marcant!

Ens anàvem a casa super contents i continuant aprenent de futbol, sortint d’un partit on no només havíem competit contra el rival, sinó que també ens havíem  preocupat quant algú es feia malt, actitud super bona i molt esportiva!!!!

Força Vincit!!!!!

 

Gols: Gerard x3, Jan x3, Oscar x3, Martí x2, Marc x2, Aran x1, Sergi x1.

Comentaris enviats: 0