Menuts B (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dg, 16/12/2018 - 18:51
Menuts B (dm i dj) 10 - 2 Escola Pere Vila

Divendres ens trobàvem de nou al camp després d’unes setmanes sense partit, començava l’últim de la primera volta, amb moltes ganes de jugar i de practicar el que havíem fet  durant tot els entrenaments: les posicions (cosa que ja havíem fet bé en partits anteriors) , i els passes/ control de la pilota, aspecte que havíem practicat en especial en els últims “entrenos”.

Durant tot el partit semblàvem nois de dues categories superiors  com a mínim, un joc excel·lent  i en un parit on ens sortia tot , acabàvem amb un resultat final de 10 – 2!

Destacar sobretot el bon posicionament de tot l’equip, les combinacions de passes que eren molt difícils al principi de temporada, l’augment de confiança i de fortalesa que ens permetia marcar tres “golassos” des de fora de l’àrea (Martí, Jan i Oscar), les sortides i anticipació de pilotes dels nostres  tanques, la rapidesa d’atac i de recuperació de les ales, la capacitat golejadora dels nostres pivots (els quals en total van anotar 7 gols )  i per últim el SUPER Àlex que ens va deixar un recital d’aturades!!  

 Felicitar i agrair l’actitud dels nois i pares en aquesta primera volta, m’ho he passat genial en el primer contacte estan a la banqueta,  ja tinc ganes que comenci la segona !!

Gaudiu d’unes molt bones festes, i que als nois no els hi portin molt de carbó!!!!

FORÇA VINCIT!

Gols: Biel x5, Jan x2, Martí x2, Oscar x1.

Imatges:
Comentaris enviats: 0