Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Ds, 23/03/2019 - 23:50
Scala Dei 0 - 15 Menuts A (dm i dj)

Divendres tarda i com és habitual teníem partit, ja sabem que actualment estem un nivell per sobre dels nostres rivals; per això ara crec que ens convé millorar el joc en equip i l'orde tant en atac, defensa com en les posicions, en lloc de marcar un munt de gols.

La primera cosa la vam fer molt bé, per destacar a algú el Màrius, el Biel, el Lucas i el Nico ho van fer molt bé, no només per passar-se la pilota entre ells bé sinó pel fet de fer-ho ràpid en dos tocs sense fallar cap passada, cosa que simplement és perfecte per poder atacar a altres equips que en defensa siguin més forts, s'ha de continuar treballant per fer-ho cada vegada millor.

Però no tot és or, sincerament sobre el camp en alguns quarts estàvem molt mal col·locats, no tots és clar. Hem de saber que cada posició; tanca, ala, pivot i porter tenen una funció sobre el camp, per tant si algú no està a la seva posició, és per exemple, com si no tinguéssim porter. I és clar si no tenim porter cada xut es un gol, doncs si no tenim tanca sempre que el rival arribi a porteria està sol contra el porter i probablement serà gol.

Bé després d'aquesta "reflexió" destacar la primera part de l'Aran, l'Angelo, el Biel i el Tomàs, que van pressionar molt bé quan el rival sacava de porteria, fent que al 3-4 minuts el marcador fos de 0-2.

La segona part no tinc res a dir, el Nico de tanca es va posicionar molt bé durat tot el partit. Precisament el bon posicionament en defensa tant del Nico de tanca com del Ton i del Lucas (que va marcar dos bons gols) que van estar molt bé defensant als seus rivals, i "l'invent" de Bruno jugant de pivot quan normalment juga de tanca va sortir a la perfecció donat que després d'una molt bona jugada a dos tocs entre el Nico, el Lucas remata sol davant del porter.

El tercer quart va ser el més fluix del partit no quant a gols sinó en defensa el rival deixava sempre a un a la nostra àrea quan sacaven de porteria que estava sol per sort tots els porters (Biel, Ton, Màrius i Aran) que tot i que no van tenir gaire treball ho van fer molt bé.

L'últim quart va ser força més bo i és que quan defensem bé, robem la pilota abans. Per això marquem més gols, per això aprofito per dir que hem de baixar a defensar tots quan perdem la pilota. I quan ho fem bé com ho vam fer a l'últim quart comencem a repartir gols entre tot l'equip tres del Nico, dos del Tomàs, un del Bruno i un de l'Angelo al segon pal que li va "regalar" el Tomàs. SOM UN EQUIP i és per això que com més confiem en els nostres companys millor jugarem.

Com a última cosa no vull que ningú torni a protestar a cap àrbitre, de la mateixa manera que jugant podem xutar la pilota fora sense porter ells es poden equivocar.

Gols: Nico x4, Aran x3, Angelo x2, Lucas x2, i Tomàs x2.

 
Comentaris enviats: 0