Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Dj, 08/11/2018 - 23:52
Escola Dovella 0 - 16 Menuts A (dm i dj)

Partit entre setmana, però tocava competir, gaudir, i perquè no intentar guanyar el partit.

Pel que hem vist en aquests dos partits sembla que cada vegada el Menuts A va agafant més ritme, això si davant d’un rival més fluix, amb joc però sobretot amb més força hem aconseguit des del primer quart encaminar el partit.

De fet a partir del primer quart el partit estava gairebé resolt gràcies als gols del Ton i de l’Aran que ens col·locaven 0-5 per sobre al marcador, a partir del segon quart ja sense nervis per la confiança que ens donava el resultat, hem anat marcant més i més gols, amb alguna arribada puntual del rival, que no han aconseguit materialitzar.

Al tercer quart, hem afluixat una mica i no hem arribat tant a porteria i només el Biel ha aconseguit marcar, al final del partit l’Angelo i el Tomas han acabat de definir el marcador final.

Per acabar vull destacar el partit del Paul i el Màrius que no donaven una pilota per perduda, a l’Aran i al Lucas per la seva bona feina en defensa robant pilotes i pressionant al camp rival, i per últim els passes i el joc en equip del Biel. 

Ara hem de seguir treballant i millorar el joc en equip. FORÇA VINCIT!! 

Gols: Aran x6, Angelo x5, Ton x2, Tomas x2 i Biel.

 

Imatges:
Comentaris enviats: 0