Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2014
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el dg., 28/11/2021 - 20:28
Menuts A (dm i dj) 4-3 Joventut Les Corts A

Gols: Liam, Mathys, Kai i Miquel

Els millors 30 minuts que hem jugat aquesta temporada, els primers tres quarts del partit van ser per emmarcar, la defensa va ser genial i l'atac igual, trobo que és el partit on vam jugar millor col·lectivament. Sembla que el posar-me pesat als entrenaments amb exercics no tant de tècnica individual i sí de dualitats i joc real ha tingut el seu efecte, tot i així felicitar els nois perquè jo puc proposar un exercici i que no surti, no agradi, sigui aburrit, però si es confia en el que es vol treballar, les coses acaben sortint!

Sobre el rival dir que el vaig trobar un bon rival que s'aguantava perquè tenien un jugador molt gran i molt bo, similar a Prosperitat,  a diferència d'aquell partit, on als entrenaments següents ja vam explicar com defensar a gent així, el vam defensar perfecte el primer quart que va entrar, el segon va ser un desastre.

Dites ja les coses bones i l'anàlisi del rival, dir que no tot van ser flors i violes, els primers cinc minuts de l'últim quart van ser nefastos, vam desconectar completament, la intestitat va baixar en excés i això fa que un partit que era de 10 acabi sent de 8'5. No passa res, treballarem per no tenir més desconnexions com aquesta i per fi fer un partit rodó.

Estem en bona dinàmica! A seguir treballant!

FORÇA VINCIT!

Comentaris enviats: 0