Menuts A (dm i dj)

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous de 17:15 a 18:00h
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Amb 7 anys arribem a l'ultim any d'iniciació i per tant preparatori per passar el següent any a participar a una competició regular al CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona). Aquest any els nens participen en una lliga recreativa contra altres escoles de la ciutat. És un any que consoliden els continguts de l'any anterior i ampliem amb d'altres:

  • Conduccions més ràpides i aixecant el cap, o amb oposició
  • Regat
  • Elevacions simples
  • Joc de cap
  • Inici al posicionament al camp
  • Entrades
  • Interceptacions
  • Inici a la tècnica del porter
Publicat el Ds, 15/12/2018 - 01:03
Menuts A (dm i dj) 11 - 5 Escola Turó de Roquetes (AE Babar)

Quart i últim partit abans de les vacances de nadal, un partit especial pel fet de jugar 6 contra 6, més temps per jugar tots en canvi un partit on era molt complicat posicionar-nos al camp.

Així i tot hem començat marcant dos gols del Biel al primer quart han obert el marcador, després des del punt del penal el Gerard dels Menuts B marcava el tercer gol sense que els rivals arribessin a la porteria de l’Àlex.

Al segon quart després d’una bona jugada de l’Angelo posava la pilota al segon pal perquè marques el Paul. A la següent jugada, el Biel feia el mateix, peró el Paul no aconseguia arribar per empènyer la pilota a dins de la porteria, unes jugades més tard aquest cop si, marcava el seu segon gol, tot seguit des de dintre de l'àrea marcàvem el sisè gol. I en aquest mateix quart amb primera arribada dels rivals amb un xut per l’escaire on l’Àlex no va poder fer res.

Al tercer quart ens relaxem, deixem de pressionar i els rivals ens marquen 4 gols en molt poc temps, perquè no estem a sobre del jugador o bé la perdem a la frontal de l’àrea, tots xuts des de molt a prop que podien haver sigut més si no fos per l’Àlex, fins que el Lucas al final del quart marcava el seu primer gol de la temporada i ens posava 7-5.

L'últim quart va servir per acabar d’arrodonir el partit amb un 11-5, amb els gols del Biel, Paul, Angelo i Gerard. Amb un Nico fantàstic en defensa que no deixava passar a ningú.

Per acabar, vull destacar el treball en defensa del Nico, el Bruno i el Màrius, la visió de joc i les passades del Lucas, el Biel i el Gerard i per acabar les ganes de l’Angelo que al final del partit ha aconseguit el seu golet.

Ara toca descansar al Nadal per tornar i seguir treballant després de les vacances. FORÇA VINCIT! i BONES FESTES!!

Gols: Biel x4, Paul x3, Gerard x2, Lucas i Angelo.

 
Comentaris enviats: 0