Sènior Masculí A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres 20:20
Pista: Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15h. Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Masculí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 11/02/2020 - 16:56
Sènior Masculí A 4 - 2 Casp A.E.

Després d'iniciar la segona volta amb un empat fora de casa, on la lectura va ser d'haver perdut dos punts, ens toca jugar a casa contra els segons classificats,es tracta d'un derbi, i com a derbi que és anem molt motivats per intentar donar la campanada. Aquest cop som quasi tot l'equip al complet, així que hi ha bones sensacions i sabem que som capaços tant del pitjor com del millor.

Sabem que juguem a casa i això ens dóna també molta seguretat, ja que ens hem carregat a molts rivals de la part alta de la classificació i com no podia ser menys sortim amb molta confiança al camp amb ganes de fer les coses bé i amb una grna intensitat des del primer moment.

Comença sent un partit igualat on nosaltres els esperem a mitja pista per poder tirar trancisions i ells venen a fer una pressió a 3/4 de pista on sempre aconseguim combinar amb el nostre pivot, encara que no hi ha qui acompanyi, així que ens costa fer oportunitats clares de gol, encara que tenim més paciència i treballem amb més sentit, i al final ens emportem el premi del primer gol gràcies a un inspirat Mateu. Amb aquest marcador de 1-0 ens anem a la mitja part amb la confiança i la tranquil·litat de portar aquest gol de ventatge, però conscients que hem de seguir treballant de valent i que no hi ha res fet.

A la segona part el partit segueix semblant i un petit error en defensa, el rival no perdona i als 8' de la segona aconsegueix empatar. Aquest gol ens fa reaccionar i posar-nos les piles i en els següents 10' aconseguim dos gols que ens donen la tranquil·litat suficient per encara el final de partit, recordant que és el mateix marcador que portàvem a falta de 4' el partit anterior, així que hem de ser forts de ment i seguir amb una bona intensitat. Entre una bona defensa i un gran Natxo seguim vius amb el mateix marcador, fins que a falta de 5' per acabar aconsegueixen el 3-2 i això els fa seguir provant el joc de 5, però fem una defensa molt bona on Ferran roba i aconsegueix xutar a porteria buida des del nostre propi camp i marcar un 4rt gol que ens dóna la victòria final i no dóna més opcions al rival.

Molt bona feina de tot l'equip i una gran intensitat de tots, seguim sumant punts contra rivals que vam perdre a la primera volta! Felicitats a tots!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0