Sènior Femení A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres de 21:20h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15 h. Poliesportiu de l'Estació del Nord

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dt., 11/02/2020 - 16:25
Sènior Femení A 0 - 1 A.E. Babar

Després d'acabar la primera volta amb una derrota dura per la mínima, comencem la segona volta amb un altre rival molt complicat, que va tercer classificat, però que a l'anada vam aconseguir perdre de només un gol, quan no havíem treballat res de res.

Aquest cop es presenta el partit treballant a conciència sobretot la defensa de cara a poder parar sobretot el seu atac que es canalitza tot per una sola jugadora. Arrubem amb confiança per treure endavant aquest partit sabent que si treballem bé podem treure punts, perquè a més juguem a casa, però arriba el moment del partit i ens trobem de cop sense portera i això ens fa trontollar una mica, encara que trobem la solució en la Laura Brañas, que fa un excel·lent partit i ens ajuda a mantenir la calma i jugar ben tranquil·lament.

Tot i treballar durant tota la setmana la defensa del partit, no sabem molt bé perquè, però fem un atac posicional horrible i dóna peu a moltes trancisions de l'equip rival i ja només començar aconsegueixen marcar un gol després de varios rebots i de nosaltres no treure la pilota fora i refusar amb contundència. Aquest cop ens fa reaccionar i a partir d'aqui comencem a combinar molt bé en atac i fem una defensa perfecta, en la que deixem sense opcions a les rivals i no rebem ni un gol més, ni patim massa tot i tenir Laura a la porteria, que les poques que arriben para amb solvència.

A la mitja part recordem totes les opcions que tenim en atac per seguir tenint opcions per marcar i la segona part seguim dominant però ens plantem soles davant de porteria i no aconseguim marcar ni un gol... altre cop amb el mateix problema de sempre, no hi ha manera de que la pilota entri, tot i fer un gran partit, una llàstima perquè es treballa molt i molt bé. Segurament si haguéssim sortit concentrades des del minut 0 no haguéssim rebut el gol tonto i almenys haguéssim empatat a 0, però no ha estat possible i una vegada més ens quedem amb les ganes de puntuar contra un equip que no sembla molt millor que nosaltres.

Llàtima noies, moltes felicitats per l'esforç i les ganes, n'estic segur que tard o d'hora ens emportarem aquests partits tan ajustats, esteu treballant molt bé i això a pista es nota!

Seguim treballant!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0