Sènior Femení A

Informació

Edats: 2000 i anteriors
Entrenament: Dilluns i dimecres de 21:20h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 15:15 h. Poliesportiu de l'Estació del Nord

Aquest és l'espai d'informació del Sènior Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 03/12/2019 - 18:46
Sènior Femení A 2 - 1 Cet 10

Ens toca un partit de la "nostra lliga" contra un rival aparentment més fluix que nosaltres tot i que tenim alguna més que altra baixa, però ens tornen a ajudar la Laia i la Vero del juvenil A.

Només començar el partit ja veiem que portem el pes del partit i combinem amb prou facilitat per arribar a porteria, ja que ens esperen a mitja pista, per tant tenim temps per generar el nostre atac posicional. Només començar el partit al minut 2 ja aconseguim el primer gol del partit per part de la Ceci que fa un potent xut alt (després d'un rebot) on la portera no té res a fer.

Amb aquest gol ens dóna més confiança i el partit segueix amb la mateixa tònica, un monòleg per part nostre on només fem que atacar, atacar i atacar i fallar, fallar i fallar oportunitats clares. Per sort fem molt bona defensa i no deixem avançar de cap manera a les nostres rivals. Així que és un partit bastant dominat fins la mitja part que arribem amb aquest resultat curt de 1-0.

A la mitja part repassem els petits errors que estàvem cometent i remarquem que és important marcar un segon gol de cara a no patir al final del partit. La segona part les rivals comencen amb una marxa més i passa a ser un partit més competit i amb més opcions, ja que hi ha més trancissions al no acabar nosaltres segons quina jugada, per tant passa a ser un partit un tant boig, però elles no tenen ocaions massa clares, però passen de no tenir cap a tenir alguna i això ens posa en alerta. Tot i així nosaltres seguim tenint les ocasions més clares però seguim fallant. Al final després d'una bona jugada de la Tlay aconsegueix fer un xut amb algun més que altre rebot que la Laura Bala aprofita i envia la pilota al fons de la xarxa. Aquest gol a falta de 7' per acabar, ens dóna més tranquil·litat per afrontar la part final del partit, però a falta de 2' perdem una pilota en zona de creació que passa a ser una contra i un gol en contra. Tot i això no tenen cap altra ocasió més i ens emportem tres punts més que merescuts.

Hem d'afinar la punteria per poder marcar més gols en el futur i així poder competir partits contra rivals de la part alta de la classificació.

Seguim treballant!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0