Pre-Infantil Femení

Informació

Edats: 2004-2007
Entrenament: Dilluns i dimecres de 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 20:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Aquest és l'espai del Pre-Infantil Femení. Aquí trobareu tota l'informació i les cròniques dels partits de cada jornada.

Publicat el Dg, 04/03/2018 - 23:10
Molins 99 5 - 1 Pre-Infantil Femení

Ens torna a tocar matinar i anar fins a Molins, a un camp on ja vam anar la primera ronda i vam perdre per+o vam aconseguir plantar cara al final. Avui demanem sortir al màxim des del principi. Tenim l'ajuda de la Lulu i Kenia. No tenim portera i la Janna s'hi encarrega tot el partit fent molt bona feina. 

És un equip bo, que es mou amb facilitat, amb una tàctica molt treballada i que a més compten amb una sèrie de jugadores mot hàbils i amb un xut molt potent. La primera part comencem molt bé, dominant el partit i arribant constantment a porteria, posant-lis la feina dificil per sortir de pressió. Però s'aprofiten de les contres i ens posen el primer gol amb un contraatac que no arribem a aturar ja que el camp és motl gran i no hi estem acostumades. El segon gol seu ve per un xut per banda molt bo que no evitem. Tot i així, tenim vàries ocasions que la portera rival ens atura. Acabem la primera part 2-0, però amb ganes d'obrir d'una vegada la llauna a la segona part.

Però la segona tenim molta mala sort i ens posen 2 gols per rebot de defensa d'un xut, a més d'un tercer gol d'un xut per banda imparable que no tapem. Es nota que estem cansades, però juguem fins a lúltim moment intentant arribar de qualsevol manera a la porteria. I així ho fem, amb una jugada de combinació molt ràpida entre Lulu, Kenia i Laia que finalitza amb el nostre únic gol. 

Tot i el resultat, hem fet un molt bon partit, però la mala sort i la qualitat de xut de les rivals ens han superat. Ens ha faltat tenir algun canvi més, ja que les baies constants es noten i una de les dues porteres que tenim, ja que tot i la bona feina de la Janna ens hagués anat bé tenir una portera oficial i la Janna de jugadora al camp.

Molt bon partit noies, estic segura que el partit de tornada a casa serà molt diferent. Gràcies a Lulu i Kenia per venir.

Força Vincit!

Comentaris enviats: 0