Pre-Infantil Femení

Informació

Edats: 2004-2007
Entrenament: Dilluns i dimecres de 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 20:00 h. Institut Fortpius . Ausias Marc 78

Aquest és l'espai del Pre-Infantil Femení. Aquí trobareu tota l'informació i les cròniques dels partits de cada jornada.

Publicat el Dj, 12/04/2018 - 16:55
Pre-Infantil Femení 3 - 1 Escola Terrassa Industrial

Avui només som 5, anem molt justes. Però tenint en compte del resultat del partit d'anada tampoc ens preocupa molt.

Som Yanoa, Margot, Laia, Janna i Maia. La porteria ens l'anem rotant, comença la Margot  la primera part que fa una molt bona feina.

Fem un escalfament breu, degut a temes d'horaris i comencem el partit una mica nervioses. Ens trobem amb un equip que ha milorat força des de l'últim cop, estan més estructurades però sobretot juguen més tancades i ens costa arribar a porteria rival. El domini del partit és totalment nostre: fem varies jugades, movem pilota al seu camp, busquem parets, etc. però la seva defensa tancada ens dificulta arribar-hi. Tenim algun xut per banda que la portera rival atura, però finalment la Laia posa el primer gol. 

Hi ha una jugadora rival molt ràpida que s'escapa fàcilment i té varies ocasions de contraatac, però entre Maia i Margot des de darrere saben aturar bé, excepte una jugada que els dóna el seu únic gol del partit. 

La resta de partit es resumeix en una possessió constant nostra i moltes arribades, amb el que ens posem, 2-1. Els últims minuts elles es creixen i comencen a acostar-se més a la nostra porteria, cosa que ens fa patir una mica. Però demanem jugar amb cap, sense perdre pilotes que ens puguin complicar el partit. Finalment, la Laia sentencia el partit amb un últim gol i acabem. 

Tot i que no fos un dels rivals més forts, s'ha de felicitar a les 5 jugadores que ho han donat tot al camp (sense descansar ni un sol minut) i han creat joc, amb parets i moviments ràpids. La victòria és ben merescuda.

Ens falta ser més jugadores als entrenos (i partits, esclar) per poder treballar millor el nostre joc i fer uns entrenos enfocats als partits. Des d'aquí demano una mica més d'esforç per assistir als entrenos, ja sigui per l'equip. 

Aquest divendres següent juguem contra un rival molt igualat, serà un partit interessant.

Foça Vincit!

 

Comentaris enviats: 0