Pre-Infantil B

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dimarts i Dijous de 18:15 a 19:15 h
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 04/02/2018 - 11:36
Pre-Infantil B 2-0 Jesuítes Sarrià- Sant Gervasi

Després de guanyar a casa la setmana passada, amb un gran partit, on recuperem el nostre millor joc, i la millor versió de cada jugador, ens plantem una altra setmana jugant a casa contra un rival que ens l'hem trobat molt freqüentment, anteriorment a la primera lliga va ser un partit molt igualat que va acabar amb empat.

 

Començàvem el partit amb bona actitud, fent la rotació que havíem practicat tant en els entrenaments, arribant a porteria rival sense èxit, la pilota era nostre i el joc l'ofereix el Vincit, en defensa ens trobem còmodes, després d'entendre com hem de defensar. Arribem a la mitja part amb un 0-0, que diria que és la primera vegada que amb aquest equip que porto, arribem a la mitja part amb un 0-0.

 

Això vol dir que cada cop més, aconseguim tenir partits on nosaltres els controlem més i evitem anades i tornades, aconseguim tenir aquest punt de serenor quan cal tenir-lo.

 

A la segona part vam continuar, amb la mateixa tònica, i amb un "plus" més d'energia, les coses s'estaven fent bé , anàvem arribant més a porteria i amb una molt bona pressió no deixant que el rival sortís de mig camp, vam començar a crear ocasions i al final vam acabar marcant primer Lucas i després Voro.

 

Acabem amb un 2-0, molt treballat, des del minut 1 amb un gran treball col·lectiu, des del Hugo a porteria, on va tenir actuacions importants, per mantenir a porteria a 0(que després de molts partits ho tornem a aconseguir) fins a tots els jugadors de la plantilla i l'Arnau amb la seva lesió, que esperem tornar-lo a tenir de nou.

 

Nois us hem de felicitar, aquesta és l'actitud, ara ens falta minimitzar errors, seguir treballant per mantenir la primera posició la lliga i per continuar amb porteria a 0. El Pol i jo ens sentim molt contents amb aquesta nova dinàmica que porteu en els partits, ara ens falta el punt de millorar certes actituds en els entrenaments, per poder gaudir més tots, jugant i entrenant.

 

Seguim així!

 

MVP: Homayoun i Jan.

Pol i Jofre.

Comentaris enviats: 0