Pre-Infantil A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 16/03/2019 - 19:47
Escola Frederic Mistral Tècnic Eulàlia A 1 - 4 Pre-Infantil A

Inici de segona volta contra un dels rivals més complicats de la lliga: el tercer classificat i rival directe per el campionat. Afrontàvem el partit amb baixes notables de nou: Kris i Sergi a la infermeria tot i recuperar Bernat. Seguim de pega aquesta temporada amb les lesions.

L’inici de partit ha estat estrany. Massa d’hora per nosaltres, ambient fred, i sensacions confuses. Entrenadors i jugadors tot i fer un bon escalfament, ens notàvem poc tensos i s’ha notat a l’inici de partit. Els primers 5 minuts d’encontre han estat els més complicats de tota la temporada: els locals ens han passat per sobre, dominant, amb ocasions i una gran intensitat. Mentre despertàvem han tingut opcions per marcar un parell de gols mínim, però Pol ens ha salvat. I de fet, en una d’aquestes ha muntat la contra amb una passada directe a Asier que ha resolt l’1vs1 davant el porter. Acte seguit arribava el segon gol en una errada dels locals en la sortida de pressió, i novament obra d’Asier. Escenari surrealista, ja que havíem patit els pitjors minuts de la temporada i lluny de veure’ns per sota el marcador, ens trobàvem amb un resultat immillorable: 0-2. El cop per Frederic Mistral ha estat duríssim i els ha pesat durant la resta del partit. Poc a poc li hem anat agafant el to al match i si més no, no hem concedit el vendaval inicial. El partit s’ha igualat i fins i tot hem gaudit de més ocasions per resoldre, i en una d’aquesta Biel anotava el tercer abans del descans.

Arribem als primers 20 minuts conscients de la situació immillorable amb la que ens trobàvem, i disposats a no deixar-la escapar. Avui estàvem espessos en la sortida de pilota, i la seva pressió ens feia molt mal. Frederic Mistral tenia un equip molt físic, diria que un pèl superior a nosaltres. Patíem molt en els contraatacs i replegàvem lents... Així que durant la segona part insistim en no concedir ocasions i transicions ràpides, ja que és en la defensa posicional on ens trobem còmodes. Tot i això, hem seguit sense dominar: partit boig, d’anada i tornada, avui no estàvem clarividents. I en una pèrdua de pilota innecessària, els locals retallaven de forma merescuda.  Afortunadament, de nou trobàvem la clarividència en atac d’Asier per assistir a Jan i posar un 1-4 que ha fet mal, quan Frederic Mistral començava a creure. Els últims 10 minuts han servit per calmar una mica més el partit i segellar la victòria, ara bé sense massa lluïment ni un futbol vistós.

Avui ha estat un partit molt estrany, on en cap moment ens hem trobat còmodes. Als primers 5 minuts els locals ens han passat per sobre, i la resta de partit ha tingut fases de tot, però amb molta bogeria i poc control. Hem pres decisions arriscades i no hem jugat amb cap, però a base de qualitat i ganes ho hem tret endavant. Lluny d’alarmismes, cal assumir que a vegades l’equip està espès i no tens un bon dia, com va passar ahir. Tot i això, cal saber lluitar i recolzar-se en els companys. Com Pol que ahir ens va donar moltíssim. I és que en partits així, és difícil competir, i encara més guanyar. Ho vam aconseguir gràcies a la bona feina de tot l’equip, tot i no trobar-nos còmodes en cap moment. I això té molt mèrit i cal posar-ho en valor. Ara buscarem descansar i recuperar lesionats per encarar noves batalles i reptes. Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0