Pre-Infantil A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 18/05/2019 - 13:30
Pre-Infantil A 11 - 1 AEE l'Institut l'Alzina

Últim partit d’una lliga que ha estat excepcional. Sense conèixer la derrota després de quasi 8 mesos de competició. I demostrant una enorme competitivitat davant d’equips de molt nivell. Sense cap mena de dubte hem arribat a una maduresa increïble, cosa que hem demostrat cada cap de setmana. Avui tocava acabar davant un rival de la zona baixa de la taula, on seguiríem treballant i posant en pràctica les variants tàctiques introduïdes en el darrer partit. Novament comptàvem amb la baixa sensible del Marc, i les d’Edu, Jan i Elias d’última hora. Afortunadament, una plantilla àmplia ens permet competir SEMPRE!

Durant els primer minuts l’equip ha posat en pràctica el porter jugador que fa setmanes que treballem a consciència, així com la defensa a mitja pista per evitar les envestides dels visitants.  Aquest cop sí ens ha sortit un porter jugador notable: bona mobilitat de pilota, de banda a banda, paciència, i resoldre amb decisió però sense precipitar-nos. I és així com han arribat els dos primers gols del partit en accions de construcció des del joc de 5. Alzina era un rival inofensiu que amb prou feines s’ha acostat a la porteria de Pol. No ens ha posat cap tipus de problema i els 40 minuts han estat un monòleg que ens ha servit perquè molts jugadors agafin minuts i confiança de cara al partit decisiu de quarts de fases. L’actitud dels jugadors ha estat molt bona, i la intensitat no s’ha perdut en cap moment tot i enfrontar-nos a un rival inferior.

Al acabar la primera meitat el 7-0 ja havia deixat sentenciat el partit. Hem tornat a treure el joc de 5, aquest cop amb Pol, i ha continuat donant-nos grans resultats amb dos gols de Dinka i Asier. Bones sensacions per si cal que l’utilitzem durant les fases. La resta del partit no ha portat massa més problemes, només una errada ha permès que Alzina marqués un gol, però no sense que els locals perdéssim la bona actitud i competitivitat durant els 40 minuts, cosa que no és fàcil en partits d’aquest tipus on l’equip és tant superior.

Tanquem una lliga que hem dominat amb mà de ferro partit rere partit. Cal posar-ho en valor i gaudir-ho. Em congratula veure Dinka en un moment de forma excepcional, així com la molt bona actitud de jugadors que no han comptat amb tant protagonisme durant la temporada, però que estan aprofitant els minuts de que disposen: tant Dani com Sergi han millorat prestacions i arriben a fases al seu millor moment de la temporada. Els necessitem així i més, el seu rendiment serà clau de cara a aconseguir vèncer.

Dissabte arriba la cirereta de la temporada, unes fases que són boges, intenses, igualades... Sense pressió després d’una temporada excel·lent, serà una eliminatòria que volem gaudir, exprimir, i viure al màxim d’intensitat. Com sempre competirem i lluitarem, buscarem passar cada ronda i somiar en repetir el títol de l’any passat. Sabem que aquest any serà encara més complicat degut a la baixa de Marc, una baixa importantíssima, la del nostre pilar defensiu. Ara bé, lluny d’arronsar-nos espero que tots ens hi sobreposem i traiem encara més caràcter i orgull. No tinc cap dubte que ho farem. Anem a per totes! Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0