Pre-Infantil A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dc, 19/12/2018 - 15:08
Manuel Zafra 4 - 13 Pre-Infantil A

Per fi aconseguíem jugar un dels molts partits pendents d’aquesta primera volta. I a més esperàvem fer-ho amb una nova victòria que ens permetés guanyar el campionat de lliga. Comptàvem novament amb la plantilla al complet, i amb moltes ganes de mantenir la tendència guanyadora d’aquest inici de temporada.

Primers minuts on ens trobem amb un camp lamentable per dimensions, però que no deixa de ser una trista realitat a la que ens hem acostumat en els anys de CEEB. Sortim però amb actitud impecable, i en la primera acció del partit Asier ja deixa les coses clares. 3 gols en un obrir i tancar d’ulls per encarrilar el partit i no deixar lloc a sorpreses. Les dimensions del camp però no permetien cap tipus de relaxació ja que qualsevol pèrdua o errada es convertien ràpidament en ocasió de gol. Aquesta ha estat la clau durant els primers 15 minuts, on hem tancat el partit amb un 0-8 que ja s’albirava com a definitiu. En els 25 minuts restants hem baixat el ritme i fruit d’això el 4-5 d’aquest període, on la igualtat ha estat més marcada entre ambdós equip. Més per un cert relaxament visitant que per excessius mèrits d’uns locals que proposaven poc futbol però que certament han canviat l’actitud i la seva intensitat.

En aquest sentit avui he trobat a faltar l’actitud idònia en alguns jugadors, tant a la banqueta com al camp. Cal que madurem i ser conscients que tot el que aconseguim és a base d’esforç i sense renunciar a donar-ho sempre tot. En el moment que ens relaxem no deixem de ser un equip mediocre i sense identitat. I si comptem amb plantilla llarga és per complementar-nos i mantenir una bona actitud al llarg dels 40 minuts. La pilota pot no entrar, puc estar poc inspirat, tenir un partit espès, però l’actitud i el compromís amb els companys i l’equip és innegociable. És imprescindible que tots ho tinguem claríssim en el que resta de temporada.

Avui bons minuts de lluita de Jan, qui quan menys busca el gol més el troba, senyal que cal centrar-se en una bona actitud i després la pilota ja entrarà. Molt bona primera part de Kris, treballarem per seguir la tònica durant tot el partit. I novament Asier tirant-se l’equip a l’esquena. Tots sabem de les seves actitud excepcionals, però mai deixa de tenir un compromís de 10 per ajudar i sumar per l’equip, un exemple per tots.

Estem massa ben acostumats amb aquesta plantilla i equip! Sisè campionat de lliga en 3 anys, fruit de moltíssimes coses, i gràcies a que cadascú ha posat el seu granet de sorra, tres anys des d’aquell fatídic, però a la postre necessari, Shalom... Només puc que treure’m el barret amb aquest grup i tots els que l’envolten. Seguirem gaudint d’aquest viatge i aprenent plegats. Enhorabona :) Les últimes línies les vull tenir per el Pol, qui s’ha sumat a la plantilla aquest any i ens està ajudant moltíssim, tant a mi com sobretot a l’equip! El campionat va per ell i també per el Jofre i el Bernat! Qui han estat amb nosaltres en diferents moments i etapes, aportant, ajudant, i sumant per ajudar-nos a ser on som. En aquest moments difícils han de saber que sense ells això no hagués estat possible, i que de cada decepció, de cada dura derrota, al final, se’n surt més fort!

 

Imatges:
Comentaris enviats: 0