Pre-Infantil A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dj, 08/11/2018 - 08:59
Pre-Infantil A 7 - 2 Artós Sports Club

Aquest vespre recuperàvem el partit de la primera jornada. Tot i no fer-ho ni en el camp d’entrenament ni el de partits, Llull ens és familiar i conegut. A més, sempre ens porta bons records i resultats. Plantilla al complert, amb el ja recuperat Biel, i amb l’única baixa de Pol ja que estava convocat amb el federat. Edu defensaria en solitari la portaria local.

Bon entrenament dimarts, bon escalfament, es tradueix en un bon inici de partit. Per damunt de bon futbol, hem iniciat la temporada amb una excel·lent actitud i competint durant els 40 minuts. Durant l’inici hem aconseguit moure la pilota amb prou comoditat i dominant amb certa claredat. Així doncs començaven a arribar les ocasions de gol, Asier i Jan ho plasmaven al marcador amb un 2-0 que feia justícia. Amb els minuts però, els visitants s’han tret la pols de les orelles i han entrat al partit. Artós ens apretava la sortida de pilota amb un equip físic i amb molts recursos ofensius a nivell individual, i el partit s’igualava amb les primeres ocasions per els visitants. El 3-0 ens permetia respirar, gràcies a una gran jugada de córner entre Asier i Bernat. Ara bé, en la darrera jugada, el contrari aconseguia retallar distàncies i ficar-se de nou al partit.

Bons primers 20 minuts, però la certesa màxima que els visitants mai perdrien la cara al partit. Calia segellar la victòria i no relaxar-nos sota cap concepte. I així ha estat, hem sortit endollats amb un 4-1 que no ha acabat amb les envestides d’Artós. Durant aquests minuts, hem patit moltes ocasions clares d’on hem sortit vius, amb un parell de gols per banda. Durant tot el partit la seva pressió alta ens ha incomodat moltíssim en la rotació de pilota, i en especial durant la segona meitat. Hem sabut patir i minimitzar riscos per sortir-ne victoriosos. No ha estat fins el 6-2 i amb 5 minuts per acabar que els visitants han claudicat.

Partit de notable alt del Pre-Infantil A! Ens està costant trobar el nostre millor joc, però és comprensible en els primers compassos de la temporada. Afortunadament, ho suplim amb una molt bona actitud que ens permet competir quan el joc no acompanya tant. Avui tronàvem a enfrontar-nos a un equip complicat, més perillós del que pugui indicar el marcador, però no els hem permès dominar. De nou el bon inici ens ajuda a encarar la resta del partit amb moltíssima confiança i tranquil·litat: l’enhorabona a l’equip ja que és conseqüència dels bons entrenaments i escalfaments. Avui segueixo destacant un Bernat imperial durant l’inici de temporada; la màgia d’Asier que marca la diferència. I especialment la bona primera meitat de Jan, i la segona de Dani. Necessitem però que siguin constants al llarg de tot el partit. Ara bé, excel·lents notícies i ens quedem amb aquest minuts per seguir creixent. Millor actitud a la banqueta avui, però encara no al nivell que volem. A seguir treballant. Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0