Pre-Benjamí B

Informació

Edats: 2011
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 19/01/2020 - 20:31
C.E Fabra i Coats 3 - 12 Pre-Benjamí B

Després d’unes vacances de Nadal necessàries ens tornàvem a trobar tots plegats al terreny de joc per primer cop aquest any. Semblava que anéssim a  jugar en un camp ja conegut, però no, per un error del “míster” vam haver de donar un passeig al bon estil del casal d’estiu fins arribar al camp. Mirant el costat positiu ens va servir per conèixer una mica de barri i fer equip! Tot plegat va ser una mica caòtic, per sort això no ens va influir al camp on vam oferir un molt bon joc!

Amb ajuda dels germans i amics escalfàvem al Jan, que al partit en varies ocasions va demostrar ser una mena de “seguro de vida”! Els demes fèiem un bon escalfament. Bon escalfament es igual a bon partit!

El partit podria dir amb orgull que va ser excel·lent.  Vam demostrar la bona dinàmica i el treball dels entrenaments. Vam posar en pràctica (entre molts altres)l’aspecte de  buscar els espais tant amb pilota com sense per poder arribar a porteria amb la nostre marca molt enrere. Això més les combinacions de passes (de gran visió i precisió) ens va permetre encaixar molts gols. Si això li afegim alguna jugada individual atrevida que va acabar en gol, no fa falta mes paraules per entendre el resultat. Però com es normal, no tot va ser de 10, vam tenir algunes desconnexions al segon i tercer quart, on van arribar a encaixar-nos gols, però res greu, despistes molt humans de marcatge que seguirem treballant. 

Felicitar als nois, tot el mèrit es seu! Sorprèn que amb aquest edat, on es més normal veure que cadascú vol fer la seva jugadeta i marcar, siguin tant generosos amb els gols. Es van cedir molts i mols gols al estil Suárez – Messi, BRAVO. L’actitud, el companyerisme, les ganes són realment emmarcables! Hem de seguir així!

FORÇA VINCIT!

GOLS:  x3 Clement, x3 Martí, x2 Oscar, x2 Biel, x2 Sergi

Comentaris enviats: 0