Pre-Benjamí A

Informació

Edats: 2014
Entrenament: dimarts i dijous 17:00 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dl., 27/03/2023 - 19:20
Pre-Benjamí A 9 - 3 Escola Taber

Gols: 4xEric B, 2xKai, 2xKim i Eric C

Partit que només tenim un entrenament per preparar i juguem contra l'únic equip que ens ha tret punts aquesta lliga i l'únic partit on tot el que podia sortir malament va sortir. Per tant anàvem amb moltes ganes de fer un gran partit.

El primer quart en atac sortim molt bé, jugant fàcil, combinant com sabem... Però la intensitat defensiva va ser pèssima, totes les decisions defensives eren dolentes i ens va costar dos gols que són molt evitables. Tenim la gran sort que l'associació dels Erics és boníssima i entre els dos marquen tres gols que maquillen el desastre defensiu i recompensa el gran atac que estavem fent.

El segon quart és perfecte, fem coses senzilles, coses que  sabem fer, en defensa no estem massa ordenats però ens espavilem prou bé, i en atac el Kai marca dos grans gols que ens posen 5-2.

El tercer quart intentem canviar coses però no les acabem de fer com toquen, tot i així en atac a l'associació dels Erics es suma el Kim i aconseguim marcar 4 gols en un quart i en defensa estem millor però ells fan una gran jugada i ens marquen el 9-3.

L'últim quart havíem de fer moltes coses i no va vam fer massa. En atac decidim malament, no estem encertats de cara a porteria i la jugada que havíem preparat no la fem cap vegada. En defensa almenys estem intensos i ordenats.

Com a resum, partit contra un bon rival però trobo que fent bé les coses en els 40 minuts som molt superiors i no ho vam demostrar, ens recolzem molt en que tenim dos porters espectaculars i de vegades desconnectem. Pels següents partits intentarem millorar aquestes coses. A part d'això bon partit, quan volem jugar és un gust veure aquest equip i seguim demostrant que a Pre-Benjamí es pot jugar amb la pilota i no xutar cap amunt i ja. Felicitats nois!

FORÇA VINCIT!!!

Comentaris enviats: 0