Pre-Benjamí A

Informació

Edats: 2014
Entrenament: dimarts i dijous 17:00 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dl., 12/12/2022 - 15:27
Pre-Benjamí A 5 - 2 Escola Joan Miró (A.E L'Eixample) A

Gols: 2xKai, 2xKim i Miquel

Per preparar aquest partit teníem dues setmanes, la primera va ser més lúdica i la segona ja vam tornar a la normalitat. Que la primera fos més lúdica no va significar que paréssim de fer les coses bé o amb intensitat. De fet la primera xerrada que fem al començar aquestes dues setmanes és parlant que el rival que ens toca ens exigirà molt més que les últimes dues jornades. I que si volíem gaudir d'un partit igualat i mostrar un bon joc havíem de treballar concentrats al 100%.

El dia de partit, seguim amb la mentalitat dels entrenaments. Important començar amb força el partit que sempre ens costa i intentar mantenir-ho durant els 40 minuts.

El primer quart vam deixar clares les nostres intencions i al minut 1 el Kim roba una pilota a primera línia i defineix perfecte. Al cap de dos minuts veiem que el rival no només juga bé sinó que té un parell de jugadors que ho fan molt bé i un d'ells ens marca un golàs per empatar el partit. Sembla que aquest gol no ens enfonsa i seguim fent el nostre partit tal i com teníem parlat i a les acaballes del quart l'Eric Cervera lluita una pilota que tothom donava per perduda i amb una genialitat de taló, deixa sol al Kim, que torna a definir molt bé per acabar el quart per davant.

En el segon quart estem molt bé en defensa sense donar masses oportunitats al rival i en atac el Miquel molt similar al primer gol del Kim, roba una pilota a primera línia i cap a dins.

Amb el 3-1 arribem al descans i veiem que tenim nivell, que estem millor que ells.

Al tercer quart no hi hauria gols, acabaria 3-1 però la meva sensació, és que concedim una mica més a canvi d'intentar tenir més la pilota i no atacar tan vertical.

A l'últim quart seria tot el contrari, atacs molt ràpids, algun error que encara no havíem fet durant tot el partit però el Kai amb dos xuts de lluny a pilota aturada marca dos golassos (amb dues passades que poden semblar senzilles però no ho són, del Joan), ells aprofitarien un d'aquests atacs ràpids per marcar el 5-2 definitiu.

Abans de fer les conclusions dir que aquest partit s'ha decidit per dos "petits" detalls. Un és la nostra actitud i el nostre saber jugar en equip, aquí entra la intensitat dels nostres tres pívots (Mathys, Eric C i Miquel), les correccions del Kai i el Jan en defensa i la confiança que els tenen el Tristany, Kim, Gabin i Joan. I l'altre detall, que aquest no és petit, és que tenim dos porterassos, aquest partit sense el Gabin i el Kim es perd. El tercer quart del Gabin i el segon quart del Kim són per emmarcar, el partit estava igualadíssim menys a la porteria. De veritat que és importantíssim que seguiu amb aquest confiança i els jugadors seguir animant quan fallen i celebrant quan paren.

Per acabar, trobo que aquest partit ens ha servit per veure que podem guanyar a qualsevol però el més important és que hem vist que jugant en equip i entrenant al nivell que estem entrenant tot és molt més divertit. (Destacar que a la banqueta es va estar animant els 40 minuts i per tant concentrats els 40 minuts de partit.)

Felicitats nois, d'aquí cap amunt!!!
A seguir treballant i FORÇA VINCIT!!!

Comentaris enviats: 0