Pre-Aleví B

Informació

Edats: 2008
Entrenament: dimarts 18:00 a 19:00 i dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts Poliesportiu Estació del Nord . Nàpols 42 i dijous Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Poliesportiva Parc . Carrer Llull 1

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 13/11/2018 - 16:54
Artós Sports Club 7 - 3 Pre-Aleví B

Divendres teníem la segona prova de la temporada, visitàvem el camp de l'Artos Sports Club, una pista de gespa (curiós pel futbol sala) a Sarrià.

Des de l'inici hem vist que l'equip rival jugava i ho feia força bé. Tocaven sense problemes, a pocs tocs i amb bons moviments, generant constantment superioritats que a més, finalitzaven bé.

Nosaltres hem tingut més cap que a la primera jornada, però hem acabat caient en el mateix problema, massa tocs i massa individualitats: potser podem regatejar a un jugador, però és molt complicat anar-se'n dels quatre rivals. I més en una pista de gespa, que frena la pilota.

No obstant, hem millorat en diversos aspectes respecte el primer partit i estem en la línia ascendent que ens portarà a retrobar-nos amb la nostra versió de la temporada passada.

El resultat final del partit ha estat de set a tres, insisteixo en que el resultat és merescut, però no tant per demèrit nostre com per mèrit del nostre rival: pocs equips juguen amb aquesta fluidesa en aquesta edat.

Vull destacar el lideratge del Pablo Felix que ha assolit molt bé el rol de capità de l'equip i és clarament l'àncora de l'equip quan tenim un mal moment de joc en el partit. És qui anima al grup fins que ens recuperem.

Seguirem treballant aquesta setmana i si aconseguim jugar al nivell que estem entrenant les últimes setmanes, el bon joc i els punts arribaran, n'estic convençut.

Força Vincit!

Ferran

Comentaris enviats: 0