Pre-Aleví A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts i dijous de 17:15 a 18:15h.
Pista: Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 16/11/2019 - 13:52
Pre-Aleví A 10 - 0 Arrels Fs

Veniem d'una derrota dura contra Bogatell on no vam defensar gaire bé i el rival va saber aprofitar les seves oportunitats. Bona setmana d'entrenos sobretot en la defensa que era on teniem que millorar.

Partit va començar bé per part nostre, tenint el domini de la pilota, creant ocasions de gol i sobretot deixant al rival sense atacar. La nostre pressió era asfixiant i no surtien d'ella, aquí que molts dels gols fossin de recuperacions en camp rival i finalitzant en gol. Molt bon quart on ens anem amb aventatge de 4-0. 

2Q inici fulgurant que ens permitia estar ja amb 8-0 als 5 minuts, el rival no es sentia comode sobre la pista i nosaltres ho aprofitavem cada cop que ens aprovavem a la porteria d'ells. Sobretot recalcar la bona defensa on casi no ens vam crear ocasions de gol i quan van arribar per algun despiste tenien un porter que les parava. Descans de 9-0.

3Q ràpid vam fer el 10-0 que tancava acta. A partir juguem molt més relaxats, d'aquí que despres d'una errada deixem un rival sol contra porter que finalitzava amb gol. 10-1, en cert moment vam començar a acusar una mica el cansansi pels nomes dos canvis que teniem. Just abans d'acabar marquem 11-1.

4Q rival va augmentar intensitat però nosaltres ens sentiem agust defensan i sortint a les contres i així van arribar el 12-1 i 13-1. El rival va tenir ocasions pero el nostre porter que va parar bastant o els pal ens va ajudar a que nos em mogues més el marcador.

Bona victoria, que sempre va bé despres que la anterior jornada perdessim, i millorar defensa davant un rival que es va presentar a aquesta jornada sense cap derrota.

Seguim treballant!!!

1,2,3 Vincit!!!!

Comentaris enviats: 0