Pre-Aleví A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts i dijous de 17:15 a 18:15h.
Pista: Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 15/02/2020 - 11:38
Pre-Aleví A 2 - 3 CE Jesus i Maria

Veníem d'una derrota dura a Betània i tocava demostrar que volíem seguir la estela del Betania a la calssificació. 

Primers minuts de tanteig per part nostre amb bastantes perdues de pilota en zona perillosa, per sort la cobertura d'un company ens ajudava a minimitzar aquests errors, va estar d'allò més igualat el 1Q, fora de temps i passat 1min ens fan 0-1, sembla mentida que sempre passin coses d'aquestes contra clubs de la zona alta...

No vam seguir molt acertats de cara als passes i als xuts a porteria, en una acció de banda el xut un jugador la toca amb la mà i no dona penalti clar arbitre per sorpresa nostre, no l'havia vist, increible. Per sort molt igualat seguia 0-1 al descans.

No estavem tenin el día i es notava nomes sortir de errades clares nostres ens fan 0-2 i 0-3, semblava que avui no seria el dia. L'actitud no era la correcta ni a la banqueta ni dintre la pista. Una genialitat de Lluc fa un autentic golas de la propia pista (1-3), això ens va despertar una mica.  A poc d'acabar el quart ens xiula aquest cop si penal clar, que seguidament fallariem sense anar entre pals el xut. 

Últim quart de mes cor que de cap, fem el 2-3 i podía semblar que arribaria una remontada però el seu porter i els pals no ens van permetre igualar o remontar.

2a derrota seguida en un partit que si haguessim estat més ficats al partit qui sap el que hauria passat. Llastima perque voliem sumar de nou i no va poder ser, a la tornada es un partit perfectament guanyable.

FORÇA VINCIT!!!

Comentaris enviats: 0