Pre-Aleví A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts i dijous de 17:15 a 18:15h.
Pista: Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18
Partits: Divendres 19:15 h. Institut Pau Claris. Passeig Lluís Companys 18

Aquest és l'espai d'informació del Pre-Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 08/03/2020 - 12:01
OAK House 7 - 9 Pre-Aleví A

Despres d'unes setmanes de no tenir partits i treballar la pressió i la sortida de pilota en els entrenos, arribavem al partit amb moltes ganes de sumar i treure'ns aquesta mala dinamica de dos partits seguits sense guanyar i poder seguir aspirant a estar a la zona alta. 

Vam sortir una mica espesos i es va notar bastant no seguíem la marca i això ens generava molts problemes a l'hora de defensar-los, ademes una pista de gespa molla el ritme de la pilota era altissim. Primer quart fluixet ens anem 3-0 perdent.

Inici del 2Q un pel millor que el primer pero en un error de marcatge ens fan 4-0, semblava que ens podia caure una bona. Lluny de baixar els braços abans d'acabar fem el 4-1 que ens donava ales a que podíem incomodar-los i crear-los perill.

Mitja part per intentar ajustar defensa i sorpendre'ls en atac.

Inici fort per part dels dos equips al 3Q fem el 4-2, però dos errades ens fan 5-2 i 6-2. Van passant els minuts nosaltres vam augmentar i molt la intensitat, on ells apenes sortien de pressió i el seu porter ens privava de poder marcar algún gol més. Un error un cop més en aquest cas a tots ens pot passar en un intent de agafar a pilota al porter se li escapa i ens fan el 7-2.

Últim quart per intentar maquillar el resultat. Però per sorpresa meva, inici fulgurant en 3' fem els 7-3,7-4 i 7-5. Temps mort demanat pel equip local. Teníem que arriesgar i ens va sortir bé. Van aconseguir fer el 7-6 i 7-7 als 6'. S'obria un nou partit d 4 minuts que si volíem guanyar la intensitat i les ganes tenien que ser les mateixes. Els pals fins ha 5 ens privaven del gol, però si van arribar remuntada 7-8 i 7-9 on el equip local va baixar els braços. Final una mica nerviòs on nosaltres començem a perdre temps i el mister rival nomès plorava perque perdíem temps. En una acció poc ética i que no ensenyen els valors, vam desplaçar la pilota, jo al estar d'esquena pensava que la pilota era en joc i com el meu jugador la tira fora li dic: "molt bé" sense jo saber que la pilota estava sent desplaçada quan no estava en joc, i l'entrenador rival i arbitre es van tirar sobre meu a recriminar-m'ho. Final del partit victoria épica.

Bueno al final poc educat el entrenador rival no em dona la mà per haver instat al meu jugador a perdre el temps. Jo al estar esquenes no hi penso que pugui estar perdent temps, però bueno al final això fa que en quan a semafor de valors si ho mireu sigui el meu primer vermell com a entrenador. Dimarts al entreno tractarem aquest aspecte de cara a millorar-lo. 

Sortim de la mala ratxa!

1,2,3 VINCIT!!!!

Comentaris enviats: 0