Juvenil Femení B

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dilluns 19:15h. i dimecres de 18:15h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 09:00h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 03/12/2019 - 08:35
Juvenil Femení B 4 - 1 Club Esportiu Horta

Es presenta un partit difícil, on juguem contra unes rivals que van una posició per sobre nostre. Però el treball als entrenaments cada cop es nota més, ja ho vam notar la setmana passada, on vam ser superiors, tot i el final del partit.


A porteria tornem a tenir a la nostra portera recuperada d'una capsulitis, Leti.

Comencem concentrades el partit, fent les nostres jugades que no acaben d'entrar i la nostra posició en defensa que fa difícil a les rivals arribar a porteria. Tot i que, en un moment on el contrari treu de banda, ens despistem i ens marquen el 0-1.


A partir d'aquí, creixem i comença la nostra eufòria per lluitar i guanyar. En una contra nostra, Clàudia aconsegueix el primer gol que fa posar-nos 1-1 i créixer encara més. El segon arriba per part de Laia, que fa un bon segon pal i acaba marcant (2-1). Tot i anar guanyant, patim algunes contres de les rivals que gràcies a Leti, pot salvar el marcador per seguir lluitant. Així que decidim seguir lluitant i Clàudia fa un altre que ens fa estar més segures (3-1). Per finalitzar, la portera contrària fa unes mans fora de l'àrea, que decideixen que la xuti Jana, on sense pensar-ho gens, xuta de primeres i fa el quart gol.

Aquest resultat ens fa quedar a mitja taula, per sobre de l'Horta, on contentes per la victòria, hem de seguir treballant per millorar. 

FORÇA VINCIT!!!

Imatges:
Comentaris enviats: 0