Juvenil Femení B

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dilluns 19:15h. i dimecres de 18:15h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 09:00h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 13/10/2019 - 13:56
Cet 10 Icaria B 2 - 3 Juvenil Femení B

Aquest cap de setmana hem tingut el primer partit fora de casa i ens trobàvem amb un gran problema... Ens tocava afrontar aquest partit sense portera!! Amb la baixa de la Leti i la de l'Abril quedàvem 8 jugadores de camp per jugar el matx.

Decidim que la que ocuparà la porteria serà la Jana i podem dir que no va tenir gaire feina però van haver jugades on es va lluir.

Vam començar el partit guanyant amb un gol un pèl estrany que va entrar de rebot, però el que compta és que aquest va pujar al marcador. Nosaltres teníem el control però semblava que no el volíem i d'aquesta manera donàvem ales a l'equip rival i així va arribar el seu gol. Per sort, abans d'acabar la mitja part aconseguim tornar a posar-nos per davant gràcies a Ingrid.

A la mitja part intentem corregir certs aspectes i demanem no confiar-nos perquè no hi ha res tancat i efectivament l'equip rival aconsegueix tornar a marcar gol i una altra vegada estem empatades.

Per sort, sabem jugar bé les nostres cartes i quan faltaven 5 minuts per acabar aconseguim marcar un gol més gràcies a Clàudia i així ens emportem els primers 3 punts de la temporada.

Felicitats noies!! Aquest és el camí a seguir.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0