Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2000-2004
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:20 a 20:35
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 24/03/2019 - 20:40
Juvenil Femení A 3 - 0 CFS Eixample

El Vincit es jugava aquest dissabte molt més que tres punts. Era guanyar a un rival directe, sumar els 3 punts i allunyar-se de la zona de descens.

Hem competit molt bé , ho portem fent varies jornades , ja no sortim a la pista a jugar , sinó que convençudes del que s'ha de fer en defensa i atac , treiem el màxim partit de cada jugada. Així als 11 segons, després de que toquin la pilota totes les jugadores de l'equip la pilota va de banda a banda i remata María amb pilota creuada al fons de la porteria. El premi arribava molt aviat i teníem tot el partit per davant; havíem de continuar al màxim. 

Hem continuat amb la nostra pressió i aquesta ha donat bons fruits ja que hem robat on tocava o almenys no deixàvem avançar els atacs rivals. Una pilota al pal i dos xuts davant de la portera que xutem a les mans , són el preludi del segon gol que arriba al minut 14 obra de Laia. Era el 2-0 i la bona feina de l'equip donava el seu fruit. 
Uns minuts més de bon joc ens conduien al descans, on hem aprofitat per recuperar físicament de l'esforç i també per concienciar a les jugadores de controlar el partit. No caure en el seu joc i anar a buscar el tercer gol.

A La segona part el rival vol arribar més a la nostra porteria i deixa moltes esquenes que nosaltres sabem aprofitar . Tenim vàries ocasions de gol, un xut al pal, i una jugada al primer toc entre tres jugadores, la pilota arriba al segon pal i Mar en boca de gol remata i quan la pilota es colava la portera arriba in extremis per treure-la a còrner. Era la sentència, però l'equip no es descomposava , volíem més per anar més tranquils però el 2-0 es mantenia i els minuts passaven.

 A falta de 5 minuts pel final , el rival ens juga de 5 i nosaltres amb una bona defensa controlem la superioritat i a més a més en una pilota que robem , Laia xuta des del nostre camp i aconsegueix el 3-0. Ara si que el partit semblava sentenciat. Tenim un altra jugada a porteria buida per fer el 4-0 , però el xut marxa fora per poc.

Felicitem a les jugadores per no amagar-se, per donar el 100% en moments molt difícils i per creure , sobretot per seguir creient en nosaltres. Jo també hi crec.

Tot i que els resultats no han acompanyat gaire, ja que Eixample ha guanyat a Mataró (baixant una jugadora del sènior de plata), i Montmeló ha guanyat a Puigcerdà en el darrer minut del partit, nosaltres hem de continuar treballant bé cada partit , com aquest ,per aconseguir l'objectiu proposat.
Agraîm a Laia Catini el seu compromís amb el juvenil en el seu debut i em sap greu que no li he pogut donar més minut.

Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0