Juvenil Femení A

Informació

Edats: 1999-2003
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:15 a 20:30
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 10/03/2018 - 16:03
Juvenil Femení A 2 - 3 Jordi Torras

Després del passar l'eliminatòria de copa el dijous, tenim el gran repte de guanyar al colíder de la classificació. Plantegem la defensa a mitja pista per poder defensar fort i sortir ràpid al contraatac.Sabem que elles ténen unes grans individualitats i no podem caure en errades que vàrem tenir al partit d'anada.

El partit comença amb la possessió pel rival i bona defensa local.Als 3 minuts , en un desajust de la defensa rebem el primer gol. Tot i així continuem ben situats a la pista i creem perill a la contra.Tenim un parell d'oportunitats molt cares a la primera part que no són gol per poc , i el rival juga a agafar-nos les esquenes a la tanca i a les ales. D'aquesta manera al minut 16 aconsegueixen el 0-2.

Arribem al descans amb aquest resultat , i demanem a les jugadores apretar a la segona per aconseguir el gol que ens fiqui altra vegada al partit.
Així al minut 4 de la reanudació Bet aconsegueix el 1-2. Tornàvem a estar a dintre del partit. El Vincit juga bé , i crea perill. Estem a punt d'aconseguir el gol de l'igualada en 2 jugades més, però els minuts passen i no arriba. Elles per la seva part , en xuts llunyans busquen el tercer gol.

A falta de 6 minuts demanem temps per pujar la línia de pressió a dalt en un esforç per aconseguir el gol de l'empat. Aquest no arriba i a falta de 3, ens possem a jugar de 5 .Tenim dues molt clares pel gol, però no marquem. En una pèrdua elles xuten des de la seva pista i En l'intent de treure la pilota fora, ens marquem el gol en pròpia porta. Falta 1 minut, i en la segûent jugada Clara saca en pilota llarga i Jana l'aprofita per fer el 2-3. Resten 16 segons i ho intentem fins al darrer segon però no és possible.

Ens emportem unes molt bones sensacions del nostre equip tot i la derrota han fet un desplegament físic i de joc excel.lent , i hem plantat cara al líder de la competició i per poc no ens emportem algun punt. Us felicito noies pel gran partit. A continuar així!!!

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0