Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2000-2004
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:20 a 20:35
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 11/11/2018 - 18:20
Juvenil Femení A 1 - 6 A.E Les Corts UBAE

Venim d'una setmana on no hem pogut entrenar amb tots els efectius i això fa impossible preparar tàcticament el partit . Tenim vàries jugadores tocades físicament i no están al 100% per jugar el partit i decidim convocar a la Carla del B .

Els primers 12 minuts del partit són molt bons amb una molt bona defensa que anul.la tots els atacs del rival i alguns intents tìmids  de contratac per part nostra que no acaben de fructificar. la pilota ens dura poc en possessió , però defensem la nostra parcel.la amb ganes i el rival té dificultats per marcar el gol.

Al minut 14 després d'una gran jugada del rival encaixem el primer gol , i abans del descans després d'una errada defensiva ens agafen l'esquena i ho aprofiten per fer el 0-2.

Igualment en línies generals podem donar com a satisfactori el joc de l'equip a la primera part , i al descans ho comentem i diem a les jugadores que han de mantenir aquesta intensitat perquè el rival no ens dóna descans , ja que ténen molta banqueta i no baixa en cap moment el ritme. El guió del partit s'estava complint amb molta possessió per part del rival i nosaltres a defensar bé i sortir a la contra.

A la segona part després dels 5 minuts inicials ens deixem anar i rebem 4 gols en 4 minuts , falta intensitat, només acompanyem a les jugadores, no les defensem i elles juguen a plaer. Cometem errades d'alevins que no ens podem permetre a Divisió d'honor.Demanem un temps mort i dónem un cop d'atenció a l'equip perque no podem jugar així , perquè l'únic que demanem sempre és dónar el 100% , i ara no ho estem fent.

Els darrers 10 minuts l'equip torna a donar el nivell que li toca i equilibra novament el joc. Al minut 34 , Paula aconsegueix el gol del vincit que tanca un resultat molt abultat. 
El partit anterior contra JM va ser el minut inicial i la darrera jugada on badem i avui del minut 5 al 9 de la segona. 

La setmana vinent tenim una final contra l'Eixample on no podem cometre totes aquestes errades i on necessitem concentració els 40 minuts si volem guanyar.

Força Vincit!!!

 

 

 

Comentaris enviats: 0