Juvenil Femení A

Informació

Edats: 2001-2005
Entrenament: Dimarts 19:30 i dijous 19:20 h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 12/05/2019 - 18:32
Juvenil Femení A 1 - 0 Arenys de Munt

Després d'una decisió totalment partidista de la federació de donar com sempre la raó a Esplugues , tot i estar fora de plaç , ens tocava jugar-nos divendres la permanència contra el líder . Sabíem que seria un partit complicat, però havíem preparat durant la setmana la nostra estratègia. El partit va anar molt bé , amb un Vincit donant la cara i amb el resultat d'1 a 1 a falta de 9 minut per al final de la primera part. Només els xuts llunyans els hi van donar resultat per a desnivellar el partit. Arribem al descans amb un 4-1 en contra i a la segona part tenim 1 pilota al pal i 4 jugades davant de la portera rival que no sabem superar. 
El partit acaba 6-1 amb un Vincit que no baixar la seva lluita en cap moment. 
Aquest resultat significava que l'equip descendia a 1a divisió , però la reacció de l'equip després del primer moment difícil i dur , va ser la de tirar endavant i amb el cap ben alt anar al partit de dissabte a gaudir-lo i a guanyar. 
Amb 12 hores per descansar ens tornem a trobar a la nostra pista i em trobo a un equip molt ficat i concentrat en el partit i amb unes ganes immenses de fer-ho bé. Podeu entendre l'orgullòs que es sentia el seu entrenador en aquests moments.

Gran partit de l'equip de les del  Fortpienc , molt seriòs en defensa i amb  moltes ocasions per avançar-se en el marcador. Al minut 16 , Laia aconsegueix el 1-0 de penal , que al final serà el resultat que ens donarà la victòria. Moltes rotacions , i creacions d'espais davant d'un rival que ens espera a mitja pista . Nosaltres amb paciència sabem superar la primera línia de pressió i aconseguim sumar ocasions clares de gol que no entren.

Acabem el partit orgullosos de la feina feta i també per acabar la temporada amb una nova victòria. Els somriures a les cares delaten el bon ambient existent a l'equip .
Els resultats de la temporada són els segûents:

1a. ronda: 3 partits guayats, 1 empatat i 9 perduts, 17 gols a favor i 45 en contra. 10 punts
2a ronda: 3 partits guanyats, 1 empatat i 9 perduts, 20 gols a favor i 43 en contra. 10 punts.

Al final de la primera volta vàrem dir que havíem de millorar els números a la segona , i tot i que hem millorat els gols a favor i en contra, a nivell de punts només hem pogut igualar. Com hem dit al tìtol de la crònica , ens ha faltat 1 partit.
Som el 8è equip menys golejat , però en canvi l'equip menys golejador. Aquesta falta de gol l'hem notat en molts partits on podríem haver sumar més punts, considerant les ocasions creades.
Em quedo amb els millors moments de la lliga en partit contra Les Corts, Cet 10, Daina , on l'equip va desplegar el millor joc, o partits com Castelldefels , Puigcerdà o Mataró on mereixíem molt més a nivell de resultat.

Som molts anys a Divisió d'Honor d'un club de barri , des de la generació de les Irina i Tlay, passant per totes les jugadores que han passat o estan al club , i tots els grans moments que hem gaudit.Aquests dies m'han passat moltes instantànies pel cap. Hi ha gent que ens ha deixat, hi ha hagut molta mala sort amb les lesions,però també moltes complicitats, amistats que s'allargaran en el temps, vincles que no moriran mai. Un sentiment de formar part ,gràcies a que som petits i molt familiars.Un treball de formació amb jugadores 100% Vincit des de que van arribar molt petites, sense necessitat d'haver d'anar a treure-li jugadores a ningú. Un treball per no excloure a ningú i que tothom sigui part important, un ambient on no hi ha enveges entre jugadores, on els pares recolcen la feina i valoren molt els valors del club. Han estat anys de creixement per tots i per això em sento omplert , tot i que ara ens toca baixar,els cicles de la vida, em sento feliç de totes aquestes generacions que hem tirat endavant. Moltes gràcies a tots els que ens heu ajudat i heu format part directa o indirectament. Som etica,areté i agon.

Però això no acaba aquí , continuarem lluitant com sempre per intentar posar a l'equip a lloc més alt que poguem i allà on es mereix i per això necessitem fer l'equip més fort que poguem per retornar amb més força la temporada vinent. T'hi sumes?

Sempre Força Vincit!!!!

 

 

 

Comentaris enviats: 0