Juvenil Femení A

Informació

Edats: 1999-2003
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:15 a 20:30
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 12:30h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 26/05/2018 - 17:24
Juvenil Femení A 1 - 4 Castelldefels

Quarta derrota consecutiva per acabar la lliga , després d'una segona volta de molt mèrit, fins aquest darrers quatre partits. 

El Castelldefels sense fer res de l'altra món , i una vegada més amb una actuació arbitral de pena , s'emporta el partit  per la nostra incapacitat de cara a porteria.
A la primera part 4 arribades rivals signifiquen 3 gols , en canvi el Vincit que ha arribat més ocasions només ha pogut marcar el gol de Bet després d'una internada i xut creuat. El primer gol del rival afavorit per l'àrbitre,  ja que la jugadora s'emporta el control de la pilota amb la mà. Als 2 minuts empatem el  partit i continuem tenint 1x portera, xuts de tots els costats però la pilota no entra. Elles cada jugada que arriben ens fan el gol.Ens falta contundència en defensa.

Al descans amb l'1 a 3 , busquem el gol de l'empat , però rebem el quart gol. Ho intentem durant tota la segona part , però la pilota no entra. En el minut 35 ens toca jugar amb 3 i portera per expulsió de Jana per queixes a l'àrbitre i el partit finalitza amb el mateix resultat.
Tot i el final de lliga complicat que hem tingut amb lesions i absències que no han ajudat a treure els partits endavant , hem quedat el quart equip menys golejat de la lliga.

Fent un balanç de la temporada crec que l'equip ha crescut i les jugadores individualment també. De cara a la temporada vinent hem de millorar l'exigència i compromís als entrenaments. No pot ser que només 4 ó 5 entrenaments en tot l'any hem estat totes les jugadores. Estem jugant al màxim nivell i no ens podem permetre perdre cap sessió . Degut a això l'equip no ha arribat a l'objectiu que teníem previst, tot i que hem estat aprop. Hem plantat cara als millors equips de la lliga i hem demostrat que som un equip fort que lluita fins a la darrera jugada. M'agradaria poder comptar amb el bloc que tenim ara i incorporar jugadores que estan provant aquests dies per poder exigir molt més de cara a la temporada vinent i tenir un equip més competitiu per poder formar-nos millor. Per tot això us demano que us definiu de cara a la continuitat de cara a la temporada vinent el més aviat possible, per poder crear els equips cadet i juvenil.
Com ja sabeu les categories femenines , s'equiparen a les masculines i desapareix el base i el cadet-juvenil. L'any vinent hi haurà aleví, infantil,cadet i juvenil.

Moltes gràcies , continuem en el camí.

Sempre Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0