Juvenil C

Informació

Edats: 2003-2002-2001
Entrenament: Dimarts i dijous 20:15
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del Nord .10:00 h. Carrer Nàpols 42.

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 08/03/2020 - 12:15
Futsal Polaris 2 - 1 Juvenil C

Inici molt fluix, amb poca comunicació en quan a les marques, no seguíem cap bé i com sempre això ens dificulta i ens perjudica. Pam gol local en una errada 1-0 als dos minuts.

Vam començar a carburar i enllaçar bones defenses amb algún atac però molt tímid. En una acció de rebuig vam aconseguir fer 1-1 que ens ficava de ple al partit. Van passant els minuts els locals apreten però surtiem bé en llarg. Alguna perdua de pilota però tenim la sort de que el nostre porter ho para quasi tot.

Mitja part 1-1 no està malament, però en defensa necessitem més comunicació i en atac finalitzar les accions.

Segona part molt igualada pels dos equips amb atacs als dos equips i feien lluir als porters, la pressió d'ells a partir dels últims 10' ens va costar sortir i en un servei de banda utilitzem el porter però la badada deixa sol a un jugador davant al rival contra el porter , que estava ja en porteria, i ens fan el 2-1. Sortim de 5 per intentar fer l'empat amb molta paciencia aconseguim tenir-ne una de clara i una altre de molt clara en una diagonal però no aconseguim empatar. 

Nova derrota que ha de servir per entendre que si sortim empanats ens la fan i que els nostres errors ens condenen. Seguim

1,2,3 Vincit!!!!

Comentaris enviats: 0