Juvenil C

Informació

Edats: 2003-2002-2001
Entrenament: Dimarts i dijous 20:15
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del Nord .10:00 h. Carrer Nàpols 42.

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dj, 28/11/2019 - 21:34
Juvenil C 3 - 4 Frederic Mistral

Tal i com possa al títol... per olvidar.

No vam fer el partit esperat, vam sortir molt pasius i en tres i no res ja perdíem 0-1, la poca intensitat i la defensa un drama feien preveure el pitjor. Al minut 10 vam empatar però de totes formes no estavem fent bon partit, d'aquí que només treure ens fan el 1-2 al minut 1-1. Temps mort per intentar tornar a reubicar-nos. Primera jugada pam minut 12' empatem amb gran gol d'acció col.lectiva. A partir d'aquí començem a jugar a sentir-nos comodes amb la pilota, únic perill que teniem era perdues de pilotes tontes o no anar fort als xocs. Empat a 2 al descans amb molta feina per fer.

2a Part com els últims minuts de la primera part domini nostre amb clares ocasions però sense materialitzar a porteria. Anaven passant els minuts i seguia empat, en una acció aiïllada després d'uns rebots vam fer el 3-2 que ens posava per davant al marcador al partit. Poc ens va durar l'alegria ja que una cagada en defensa per no fer falta ens van tirar una contra on ens van fer 3-3 al partit.

Faltant 5' vam ser valents i ho vam intentar amb joc de 5, l'equip volia la victoria i els entrenadors també. Ho vam intentar de totes formes i la bona defensa ells no ens va deixar ficar-lis cap gol i l'única errada que vam fer a falta d'un minut ens van marcar el 3-4... Ja era tard i no va donar temps a poder marcar... 

Les cares eren un poema... Podíem haver sumat un punt, però crec que el ser tant ambicios doncs ens va passar factura. Al final pensant amb calma penses ostres potser a lo millor tal i com havia anat a lo millor empat tampoc era tant mal punt. Bueno això ens ha de servir a tots per entendre que no pots sortir a un partit a passejar-te, perque si ho fas et pinten la cara. 

Partit per olvidar... 

Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0