Juvenil B

Informació

Edats: 2001-2002-2003
Entrenament: Dilluns 19:20 i Dimecres 18:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78 Dimecres: Pista Poliesportiva Parc. Llull,1
Partits: Dissabte 09:00 h.Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 26/11/2019 - 16:51
Jesuïtes Clot 3 - 2 Juvenil B

 

Aquest dissabte afrontàvem un partit contra un rival directe de la zona baixa de la taula amb qui partíem amb possibilitats de guanyar si no hagués estat per un error en la comunicació per part del grup a l'hora d'enviar un porter, cosa que va penalitzar moltíssim al conjunt provençalenc de cara al resultat final ( però no en el joc que van oferir).

Vam començar avançant-nos com a l'últim partit contra Thau, aquest cop amb una jugada d’estratègia de córner que Jordi finalitzava pel primer pal divinament. La cosa pintava bé, el Vincit cada cop sap més al que juga i al camp es va veure reflectit. Joc ràpid, finalitzacions frenètiques i transicions ben acabades van fer que el Victor P. rematés una pilota de manera quasi perfecta perquè entrés per l'escaire i col·loqués el 0-2 al marcador.

Abans del final de la primera part i just al començament de la segona, just dos moments psicològicament molt durs, vàrem rebre els gols que posaven l'equip local en situació d'empat. Res a demanar al Roger que prou bé ho va fer fent-nos un favor i plantant-se tot el partit sota pals i fent alguna parada de mèrit durant les seves poques arribades.

El Vincit va intentar-ho sense baixar els braços, tots i cadascun dels jugadors va intentar donar la millor versió de si mateix per intentar posar el marcador a favor nostre però de nou, un gerro d'aigua freda va vessar-se sobre tots nosaltres quan a l'última jugada del partit, ens claven per l'esquadra un xut de sacada de banda per posar per davant un equip local que no es mereixia per res del món un resultat tant favorable.

Una veritable llàstima de resultat que descriu perfectament la situació de l'equip: tot i que els jugadors comencen a creure's que les victòries són possibles, els factors intangibles que no depenen d'ells sempre cauen en contra i no a favor, fent que els resultats finals siguin derrotes.

Com a entrenador d'aquest equip vull apel·lar al sentit d'equip que estem agafant, a la bona dinàmica d'entrenaments, joc i intensitat que estem agafant a mesura que van passant els partits i, tot i que hi ha molts temes esportius i extra esportius que s'han d'arreglar d'aquest equip, estic segur que serem l'equip més dur de tota la segona volta.

 

FORÇA VINCIT!

 

Comentaris enviats: 0