Juvenil B

Informació

Edats: 2002-2003-2004
Entrenament: Dilluns 19:30 a 20:30 i Dimecres 18:30 a 19:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78 Dimecres: Pista Poliesportiva Parc. Llull,1
Partits: Dissabte 10:15 h.Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dv., 18/06/2021 - 13:01
Juvenil B 6 - 1 Futsal Polaris

PARTIDAS AMB MAJUSCULES dels nois del Juvenil B. Sabent que ningún dels dos equips ens jugavem res, només poder ser 3r/4t i acabar amb bones sensacions la temporada.

Iniciem el partit dormits on els primers 5 minuts el ritme el portavem els rivals i en varies ocasions el pal i el nostre porter ens mantenien amb empat sense gols al marcador.  A partir d'aquí despertem amb un gol a la contra en la primera ocasio que tenim. Monòleg apartir d'aquí on el rival no va tenir ocasions i nosaltres feiem dos gols més 3-0 que ja semblava definitiu però una errada en defensa nostre ens feien el 3-1 just abans d'acabar la primera part. Bones sensacions la primera part si bé era cert que no ens podiem relaxar.

Nomès començar la 2a feiem el 4-1 d'un bon xut en la qual desvia un rival i acabava entrant per l'escaire. Això va matar bastant el partit on vam jugar a plaer durant tota la 2a part. Una pilota llarga i una bona tècnica individual superant a porter per sobre i rematant de cap feiem el 5-1 als deu minuts. Minuts de nerviosisme al equip rival on en un servei de banda i sense pilota donen una patada sense venir a cuento i aleshores s'embarulla una mica la cosa amb una tangana, on jo no ho tenia que haver fet però em vaig encarar amb el rival recriminant-li que això no era futbol. Bastant tontos la veritat. Es possen a jugar de 5 i a la primera fem el 6-1 matant el partit. Acabem la temporada amb bones sensacions i quedant 3r a la lliga on hem lluitat fins el últim moment per tenir opcions als ascens. Una pena perque si haguessim possat més ganes als entrenaments ens portariem la lliga de carrer.

GRACIES Juvenil B!!

1,2,3 Vincit

 

 

Comentaris enviats: 0