Juvenil A - Federat

Informació

Edats: 2000-2002
Entrenament: Dilluns de 18:25 a 19:25 h.i dimecres de 18:30 a 19:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausiàs Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull,1
Partits: Dissabte 08:50 Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 25/02/2019 - 11:32
CSC 1 - 4 Juvenil A

Portem una molt bona ratxa de joc i resultats i això s'ha de reflexar en el partit contra l'últim classificat, per seguir sumant i agafant moral i punts, ja que després vindran partits més complicats en els que haurem d'apretar una mica més.

Tot i jugar contra els últims classificats, afrontem el partit amb molt de respecte, ja que sabem que és una pista on no es pot jugar massa bé, degut a que rellisca moltíssim i això sabem que ens pot portar problemes. Tot i això comencem amb sort i el primer xut del partit aconseguim marcar un gol que ens dóna més tranquilitat en el nostre joc, de cara a elaborar amb més paciència.

Acabem la primera part amb un gran domini del joc i donant molt poques opcions al rival. A la mitja part però, avisem que tenim un resultat molt curt i que no ens podiem quedar només amb això sino que haviem d'intentar anar a per més i marcar algun gol més de cara a tenir més tranquilitat. Comença la segona part amb la mala sort que un xut que no portava massa perill rebota en el cap d'un jugador nostre i es cola dins la nostra porteria. Un gol que ens mata bastant, però que des d'aquell moment ens activa per complet i anem a per totes i al cap de poca temps aconseguim marcar dos gols més que maten a un rival que havia vist alguna opció per moments, però que tornem a imposar el nostre joc i tornem a tenir un partit plàcid marcant un 4rt gol per tancar el partit i qualsevol tipus d'opció al rival.

Tornem a fer un molt bon partit i molt concentrats tots, hem de seguir així de cara a poder competir amb qualitat el següent partit contra un rival directe!

Felicitats novament per la victòria! Aquesta és la línia a seguir!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0