Juvenil A - Federat

Informació

Edats: 2000-2002
Entrenament: Dilluns de 18:25 a 19:25 h.i dimecres de 18:30 a 19:30 h.
Pista: Dilluns: Institut Fortpius. Carrer Ausiàs Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull,1
Partits: Dissabte 08:50 Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Juvenil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dc, 14/11/2018 - 11:30
Juvenil A 5 - 1 Escola Pia Sabadell

Després de caure al camp de l'Estel Vallseca clarament, juguem aquest cop a casa, però contra un rival a priori més dèbil, on sabem que tenim moltes opcions d'enportar-nos la victoria.

Tot i veure que anaven últims a la classificació avisem que no serà fàcil, ja que ells el que volen es sortir del pou i aniran amb totes les ganes i forces per fer-ho, i més venint ben d'hora des de Sabadell, per tant no ens podem refiar de la classificaicó i hem de sortir a per totes.

Tot i fer molt bon partit i portar el pes d'aquest, no aconseguim marcar un gol i a més patim alguna trancisió que per sort ens ajuda molt Lluc a la porteria evitant alguna més que altra acció del rival.

Fins que al final de la primera part una jugada assejada de banda, aconseguim marcar un molt bon gol, amb el que arribem al final de la primera part.

Gràcies a l'expulsió del seu capità, comencem amb un 4x3 i al final d'aquests dos minuts de superioritat, aconseguim marcar un segon gol que ens dóna molta tranquilitat per afrontar el final de partit on seguim portant tot el pes del partit, i aocnseguint marcar algun gol més. Fins que en una acció aillada ells aconsegueixen marcar un gol amb el que intenten remontar amb un mal joc de 5 on robem una pilota i marquem a plaer i tanquem el partit i qualsevol opció a remontada per aprt seva.

Gràcies a una bona pressió i anant tots a una hem aconseguit portar el partit cap al nostre domini, hem de seguir així d'intensos en la pressió en defensa.

Seguim treballant!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0