Infantil Femení

Informació

Edats: 2006-2009
Entrenament: dimarts 18:30 i dijous 18:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 29/02/2020 - 21:48
Infantil femení 1 - 7 A.E Les Corts UBAE

Durant la setmana havíem preparat el partit per poder arribar a avui en les millors condicions per afrontar un partit complicat. Sabem el nivell del rival i per poder competir la victòria , totes les jugadores han de donar la seva millor versió.
Avui no ens ha sortit bé. Al minut 1 l'àrbitre ens pita un penal en contra per mans dintre de l'àrea , i començar tant ràpid perdent , crec que ens ha desmuntat el plà que teníem. Tot i així quedava tot el partit i hem animat a les jugadores a continuar, però hem baixat els braços. 
Tots els duels èren per elles, arribaven abans que nosaltres a pilotes i ens costava molt arribar a la porteria rival. En defensa ens faltava contundència , i concentració per no perdre la marca i també la portera per estar ficada en el partit.
Les errades nostres èren aprofitades pel rival en forma de gol per augmentar la diferència al marcador. Al descans hem arribat al 0-5.
Parlem amb l'equip i demanem que dónin la cara , que tant si guanyem com si perdem no passa res , però s'ha de competir, i no ho estem fent. Si juguem contra jugadores que juguen molt bé i a sobre corren més que nosaltres, les opcions són nul.les d'aconseguir alguna cosa positiva.

A la segona part , s'ha millorat un mica l'imatge de l'equip , hem fet 2 pals i Esther ha pogut superar a la portera aconseguint el 1-5. Però dos errades més en defensa , han significat un abultat resultat d'1 a 7  que ens convida a reflexionar.
Tant el Bernat com jo fa dies que estem donant tocs d'atenció als entrenaments per falta de motivació d'algunes jugadores en alguns casos per entrenar , i en altres per fer més festa de la que toca. 
Pensàvem que l'equip estava més madur a nivell psicològic per poder aixecar-se després d'un gol ràpid, però hem vist que quan les coses es giren una mica ens costa continuar donant el màxim de les nostres possibilitats. Haurem de continuar insistint en aquests aspectes si volem crèixer com a equip . Ara mateix ens dóna per guanyar a equips que som superiors a ells  , però davant de rivals del nostre nivell o superiors no . D'aquí dues setmanes tenim un altra oportunitat per demostrar que volem continuar creixent i que ens mereixem la tercera posició a la lliga. Rubí està a un punt de nosaltres i sortiran a totes , i aquestes si que competeixen.

Seguim! Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0