Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 14/01/2019 - 08:39
Penya Esplugues 13 - 1 Infantil femení

Darrer partit d'una primera lligueta destacada per les grans diferències de nivell entre els equips. En aquest cas ens toca acabar davant d'un rival fort que ens posa les coses molt difícils, ja que té jugadores fortes de darrer any i el seu nivell individual és més alt que el nostre.

Durant la setmana i abans del partit hem advertit de la dificultat , però que nosaltres hem d'anar a fer el nostres partit , aprofitant les nostres virtuds i esforçant-nos en els aspectes que ens costen més. Demanem implicació màxima i lluitar cada pilota com ho fem sempre.

Doncs res de tot això ha estat possible ja que l'equip ha sortit amb por i sense posar cap dificultat al rival. Als 5 minuts ja perdiem 3-0 tot i les aturades de Penèlope. Hem intentat esperonar a l'equip i fer canvis i sembla que l'equip respirava una mica, però ens costava molt arribar a la seva porteria. A la mitja part 6-0.

Durant els 7 minuts que ha durat el descans he intentat explicar perquè ens veiem superats a cada jugada pel rival , i sobretot , el que em posa molt nerviós és no aconseguir que l'equip surti al 100% i a lluitar cada pilota. Ens poden guanyar però si jo he lluitat marxo a casa satisfet d'haver fet tot el que he pogut. Avui marxem amb uns dubtes que pensàvem que teníem resolts.

A la segona part , s'ha vist un canvi d'imatge i hem jugat més a pista contrària, hem robat més pilota ja que entràvem amb més intensitat i al rival li ha costat més. Hem aguantat 8 minuts sense encaixar , i els gols han estat per superioritat física (xuts molt forts o sprints en velocitat). 
La superioritat del rival s'ha acabat imposant i hem tornat a encaixar. Esther ha aconseguit el nostre gol, i ha arrodonit un gran partit.
 

Hem d'aprendre d'aquestes situacions perquè no ens torni a succeîr a la segona lliga.
Acabem amb 4 partits guanyats , 1 empatat i 7 perduts. Sé que podem més i esperem poder treure-ho a la segona ronda.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0