Infantil Femení

Informació

Edats: 2007-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:30 a 19:30 h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dj., 24/09/2020 - 10:08
Club Futbol Sala Prosperitat 3 - 6 Infantil femení

L'espera ha estat llarga, però per fi després de 6 mesos hem tingut l'oportunitat de jugar un altra vegada a futbol-sala. Si que és cert que el partit sent a porta tancada, sense l'alè dels pares, amb mascaretes....., provocava un escenari fred i distant , però era un partit.

Amb el poc rodatge que portem i sense haver completat un entrenament amb totes les jugadores de l'equip es feia difícil demanar molt a les noies. Si que és cert que hem començat a introduir moviments tàctics i alguna jugada d'estratègia però encara no estan assimilades del tot. A nivell físic es nota el confinament i a la segona part vàrem baixar el ritme, i a nivell tècnic poc a poc anirem agafant el toc de pilota.

La primera part és un monòleg del Vincit. Amb una rotació a la porteria cada 5 minuts de les jugadores i l'equip al 100% de forces , aconseguim tenim la pilota ,i robar molt ràpid quan la té el rival. Les combinacions a un i dos toc apareixen i superem la defensa rival per tenir clares ocasions de xut sense oposició. El rival no va xutar a porta. 

Al primer minut ja fem el primer gol, deixant la nostra cart de presentació. A causa de clar domini , arriben més ocasions de gol i tanquem la primera part amb un contundent 0-4.

La segona part és diferent, psicològicament ens relaxem una mica i aquella tensió de la primera part tant maca , la oblidem. El rival pressiona amb més intensitat i ens complica un xic la nostra possessió. 

Els gols de Prosperitat són 2 pèrdues de pilota de la darrera jugadora per intentar sortir amb regat, i un de còrner. Per altra banda , nosaltres hem tingut més de 15 ocasions de gol claríssimes que no hem estat encertades a marcar. 4 pilotes al pal , i xuts davant de porteria que increiblemet marxaven fora. Ens han entrat dos gols més.

Final del partit 3-6( 3 Esther, 2 Aina, 1 Júlia).

Sortim satisfetes després de jugar el partit i amb ganes de més. Continuarà.

Espero ben aviat poder tenir totes les jugadores disponibles de l'equip per poder fer més efectius els entrenaments i crèixer entre tots i totes(trobem a faltar a la Penèlope i a la Natàlia). En poques setmanes comencem la competició.

Força Vincit!!!

 

Comentaris enviats: 0