Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 11/11/2018 - 21:31
Infantil femení 1 - 6 A.E Les Corts UBAE

Prova de foc la d'aquest dissabte davant del rival més fort de la lliga . Ens estem preparant bé durant els entrenaments i tenim ganes de plantar cara amb les nostres armes a un equip que ens porta la davantera en temps de preparació.

El partit comença a un gran ritme i no baixarà durant tot el partit. La pressió del rival , tal i com esperàvem és molt forta i hem de fer un gran esforç per sortir amb la pilota controlada.Nosaltres tot i la pressió no renunciem a jugar i intentar combinar passades.
Al minut 4 rebem el primer gol , fet que no fa que l'equip es vingui a baix. Fins al minut 19 tot i el domini rival , tractem d'arribar a la porteria contrària i lluitem cadascuna de les pilotes.El marcador es manté , i als darrers minuts de la primera part encaixem 3 gols seguits en errades defensives . El marcador és contundent però les sensacions no tant.

Al descans corretgim qûestions tàctiques, i sobretot recordem la nostra filosofia de lluitar fins al darrer minut del partit. Els he demanat a les jugadores que surtin al camp a donar-ho tot que ho poden fer encara millor , que confiem en elles.

Als dos minuts de la reanudació , Kenia retalla distàncies, i col.loca el 1-4 al marcador. El Vincit està molt millor , robem més pilotes i arribem més a porteria . L'actitud genial com havíem demanat. A la meitat de la segona part , Penèlope es lesiona i Kenia s'ha de posar sota pals. L'equip ho continua intentant i es veu una segona part molt interessant. Al minut 39 , rebem el 1-5 i al darrer minut el 1-6.

Tot i el resultat no podem marxar decebuts del partit . Hem jugat un bon partit davant d'un rival més fort que nosaltres i que hem sabut plantar cara en molts moments. Hem de continuar preparant l'equip per ser  cada cop més fort. L'equip ha mostrat el caràcter que volem , sense baixar psicològicament tot i el resultat de la primera part, i al contrari ha cregut en ell per sortir a la segona part amb més ganes.
Animem a les jugadores a continuar en aquesta línia .

Força Vincit!!

 

 

Comentaris enviats: 0