Infantil Femení

Informació

Edats: 2005-2008
Entrenament: dimarts i dijous 18:20 a 19:20h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1
Partits: Dissabte 11:15 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació de l'Infantil Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 24/03/2019 - 20:10
Infantil femení 8 - 1 Futsal Martorell

Comencem la segona volta d'aquesta lliga curta i haurem de tornar a jugar dues vegades amb tots els equips. En total 6 partits per proclamar-nos campiones de lliga.
El dissabte era el primer partit contra Martorell i comptem amb les baixes de Sara i de Laia. Demanem a l'equip concentració màxima perquè portem dos partits on les badades puntuals ens compliquen els partits.
El partit des del principi és dominat pel Vincit i les ocasions arriben ben aviat, però el gol es resisteix de moment. L'equip continua apretant i no és fins el minut 8 que Janna aconsegueix obrir el marcador, i un minut després torna a repetir i fa el 0-2. L'equip intenta aplicar els moviments entrenats per superar la defensa rival i en alguns moments el joc es fa molt vistòs quan conecten 3-4-5 passades en combinacions ràpides a un o dos tocs. Al minut 15 Esther marca dos gols més en el mateix minut per establir el 4-0. Abans del descans Kenia i novament Janna superen la portera rival i arribem al descans amb 6-0.

Al descans felicitem a les jugadores i demanem que continuin jugant igual a la segona part. 
 A l'inici de la segona el joc es fa molt avorrit i passem uns minuts de pèrdues constants de pilota per part dels dos equips. Janna aconsegueix dos gols més, en total 5, i col.loca el 8-0 al marcador. El darrer gol és un xut de falta per l'escaire espectacular.

Per finalitzar el partit , en un jugada que semblava sense perill el rival aconsegueix el gol de l'honor.

Final del partit i a preparar el segûent contra la Barceloneta , una altra batalla que hem de guanyar. 

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0