Infantil C

Informació

Edats: 2008-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15-19:15
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 20:00 h. Institut Fortpius. Ausiàs Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Infantil C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el ds., 20/11/2021 - 12:51
Ins. Salvador Espriu (Cet10) 5 - 1 Infantil C

Encara que no ha estat la millor setmana d'entrenos... estavem bastant dispersos i vaig tenir que parar bastant els entrenos pero res no hi havia manera. Al final els partits es juga com s'entrena i no venim en bona dinámica. 
Al final que passa doncs aixo que ens pinten la cara un equip que nomes buscava pilotes adalt de servei de porteria i ens guanyaven les esquenes i el no correr enrere ens perjudicava perque ells pujaven com autentiques bales. La primera part decent 2-0 i estavem dins el partit.

La segona inici molt millor on era un atac constant pero no fiquem una ni per equivocació. El 2-1 arribava despres d'una jugada individual en banda on deixem el aclarat perque se la jugui l'ala i aconseguim marcar per fi. Minuts posteriors seguiem allà tenint ocasions pero sense sort. En una contra servida pel porter ens feien el 3-1 i apartir d'aquí baixem els braços i ja era imposible tornar a tenir opcions i ens feien el 4-1 i 5-1 per deixadessa en defensa. Una pena perque so haguessim estat fins en defensa no haguessim perdut. Pero si en atac no estas fino i en defensa tampoc esta asegurada la derrota. 
Nova derrota per reflexionar, al final el que vaig dir als nois era que hem de tornar a entrenar com l'inici de la temporada i tot anira més rodat. També fer incapeu en que hi ha certes actituts que son intorelables com acusar a un company que no esta fi de "que malo eres". Respecte davant tot. Si no som capaços de animar-nos entre nosaltres apaga o vamonos a casa.

Proximes setmanes a treballar.

1,2,3 Vincit!

 

Comentaris enviats: 0