Infantil B

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 18:15 a 19:15 h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Divendres 20:00 h. Institut Fortpius. Ausiàs Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Infantil B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 01/12/2019 - 23:52
Infantil B 1-5 Aula Europea
1 de Desembre
 
Estimat diari, fa dos dies que vaig jugar amb l'Infantil al Fort Pius contra els primers de la lliga, i... Fua! De veritat que el futbol arriba a ser cruel, no sé què pensaran ells però després del bon partit que vam fer tot i que potser sí que ens va faltar xutar més no em va agradar veure cares de tristesa als meus jugadors perquè no s'ho mereixen.
 
El rival va sortir 2-2 un esquema estrany de nassos per aquestes categories potser per això van primers, per això i perquè he d'admetre que xutaven molt bé, però poc més la veritat.
 
Als meus jugadors els hi falta creure que són bons que quan els poso al camp és perquè sé que ho poden fer bé no perquè han de jugar, i han d'anar amb ganes amb l'objectiu de fer el pase, xut o regat clau que faci que puguem marcar.
 
De veritat pot ser que havíem de guanyar el partit és dir molt però no era un partit per un 5-1 com a molt un 4-3 o un empat perquè amb la pilota tenien les idees clares i vam fer coses molt bé buscant parets i paral·leles, la veritat és que em sap greu no haver jugat així els últims partits perquè estaríem més amunt a la lliga,
 
No passa res per perdre, s'ha d'acceptar, és una part de l'esport, els errors ens han de servir per millorar! Poc més a dir hem de seguir per a les últimes jornades i la segona volta treure els millors resultats possibles!

 

Comentaris enviats: 0