Infantil A - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:15 a 20:15 . Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1-3
Partits: Poliesportiu Estació del Nord . Carrer Nàpols 42. 13:15 h.

Aquest és l'espai d'informació del Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 11/03/2019 - 10:39
Acció Sant Martí 1 - 2 Infantil A

Una vegada més aconseguim una victòria molt treballada i molt patida contra un equip de la part mitja de la classificació que ja vam patir a l'anada, però molt treballador i intens que et dificulta molt la sortida de pressió.

És un partit molt igualat, on ambdós equips tenen moltes oportunitats de gol, però que fallen molt als metres finals. La pista de joc no ajuda molt a que es vegi un gran partit, ja que entre un sol agobiant i una pista que rellisca molt, dificulta tant l'ataca com la defensa.

Tot i així nosaltres intentem aplicar el nostre joc i portem una mica més el pes del partit, però de cara porteria no estem gens afortunats i els que aconsegueixen marcar abans són ells després d'una jugada amb algún més que altre rebot que no aconseguim allunyar suficient la pilota i ens colen un gol que ens activa. Fins a la mitja part pugem línies, ja que veiem que ells no tenen una gran sortida de pressió i fruit d'això aconseguim tenir alguna oportunitat més que altra, fins que al final després de dos córners seguits aconseguim marcar el primer gol a pase de Voro al segon pal que remata Sam amb contundència.

A la mitja part avisem que hem de pujar un pel més l'agressivitat en defensa, ja que el gol ve d'una passivitat defensiva. I expliquem bé com millorar la pressió defensiva. La mitja part al pressionar els dos equips es torna un tant boja amb anades i tornades, fins que una d'aquestes marquem un segon gol per capgirar el resultat i arribar al final del partit amb el marcardor a favor. Però el partit segueix un tant boig, ja que l'equip rival més amb el cor que amb el cap obviament intenta empatar el partit i això fa que segueixi amb anades i vingudes, on sabem patir gràcies a bones intervencions a la porteria i defensar amb més cor que cap també per aconseguir una victòria que ens manté amb 11 jornades seguides sense conèixer la derrota i somiant per la part alta de la classificació.

A seguir treballant per mantenir aquesta imbatibilitat més jornades.

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0