Infantil A - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dimarts i dijous de 19:15 a 20:15 . Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1-3
Partits: Poliesportiu Estació del Nord . Carrer Nàpols 42. 13:15 h.

Aquest és l'espai d'informació del Infantil A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 15/01/2019 - 10:07
Infantil A 3 - 2 Barceloneta

Després d'un últim partit un tant desastrós, hem estat intentat treballar tots aquests petits fallos que ens fan perdre punts i opcions per emportar-nos victòries que a priori haurien de ser fàcils.

Ens toca jugar contra un rival molt irregular, que depèn molt dels jugadors que van al partit, i els veiem arribar, i ja veiem que aquest cop serà difícil, ja que acostumen a ser pocs i aquesta vegada són bastants, per tant venen amb tot, no com nosaltres que tenim varies baixes significatives i a més durant el partit s'hi van sumant més.

És un partit jugat de tu a tu, on es veu un bon futbol sala per part dels dos equips, encara que el rival depèn molt del seu pivot, un noi molt alt i fort, que per cames se'n pot anar de tothom amb facilitat.

Tot i ser un partit de tu a tu on els dos equips tenim les nostres, porta més el pes del partit el rival, i és qui té oportunitats més clares, amb pals i tot, però som nosaltres qui amb bones defenses a mitja pista i unes bones trancisions aconseguim marcar el primer gol i posar-nos per davant del partit amb una mica de fortuna. El partit segueix semblant, fins que al final de la primera part tenim una oportunitat des del mig camp que intentem penjar per veure si podem rascar alguna cosa, però ens equivoquem i això provoca una contra d'ells que amb un xut llunyà creuat sorpren al nostre porter i acaba en gol, amb això acaba la primera part. Ells amb la moral pels núvols després d'aquest gol tant buscat i nosaltres tocats per no haver sapigut gestionar aquest últim minut de partit.

Tot i això expliquem el seu atac per poder seguir fent una bona defensa a mitja pista, de cara a fer el seu atac una mica més complicat. 

Nosaltres també intentem fer algunes coses diferents de cara a fer moure la seva defensa i també tenir alguna oportunitat més clara, ja que arribem molt forçats a porteria. Tot i així el partit segueix semblant, és a dir, nosaltres majoritàriamente defensem les incursions del rival i les que podem tirem trancisions. Amb una d'aquestes mil oportunitats que tenen ells i a base de rebots aconseguim tirar dos trancisions molt ben tirades que acaben en dos gols més que ens donen aire. Tot i això ells no deixen d'intentar-ho, però no tenen fortuna, ja que entre el nostre porter i els pals de la porteria en salvem moltes, fins que aconsegueixen marcar el 3-2 amb el que patirem durant dos minuts més, però que finalment ens emportem una victòria molt treballada, encara que amb bastanta fortuna.

Podriem dir que en aquest partit s'ha vist el contrari del que ens passa normalment, ja que hem tingut eficàcia en els metres finals i no ens han marcat molts gols fàcils.

Hem de seguir treballant per seguir puntuant i seguir escalant posicions.

Bona feina de tothom i a recuperar efectius!! Bona entrada d'any amb victòria!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0