Cadet Femení A

Informació

Edats: 2007-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:20 a 19:45h.
Pista: Pista Municipal Parc. Llull,1
Partits: Dissabte 11:30 h. Poliesportiu Estació del Nord

Aquest és l'espai d'informació del Cadet Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 27/11/2022 - 21:09
Cadet Femení A 8 - 1 Màgic Sants

AQuest dissabte juguem el primer partit a casa de la segona volta, dels 3 que tenim seguits. És un partit contra el cuer de la classificació però sabem que imprimeixen molta intensitat durant tot el partit i això ens pot provocar pèrdues a la sortida de pressió. També volem començar el partit al 100% perque no ens passi com a l'anada on vam començar perdent 2-0. Recuperem a Kenia, que debuta en lliga i perdem per lesió a Laura.
Sabem que hem de guanyar per seguir en la lluita per ficar-nos a la lliga forta, i l'equip respon de la millor manera ja que surt molt endollat a la pista i en 2 minuts ja anem guanyant per 2-0. El primer de Kenia a la sortida d'un corner i el segon d'Esther. El partit està ben dominat per l'equip i quan aconseguim jugar a un o dos tocs fem màgia i el rival no arriba a la pressió, creem espais i juguem un gran futbol sala. Només en alguns moments que no ataquem amb amplitud ens costa fer mal al rival. Tenim moltes ocasions i no és fins al minut 15 on de nou Esther marca i deixa un 3-0 amb el que arribem al descans.

L'equip està decidit a no deixar ni una escletxa a la remuntada rival i comença com una apisonadora la segona part. Bon joc, grans jugades corals de tot l'equip i l'arribada de jugades de perill. Al 31 Esther torna a mullar i marca el quart, però dos minuts més tard, en la unica badada del partit per part nostra rebem l'únic gol en contra. Volíem mantenir la porteria a zero, però no ha pogut ser.Al 35 i al 36 dos gols d'Aina deixen al rival molt tocat i per acabar la golejada al 39 Esther i al 43 Aina arrodoneixen el 8-1.

Gran partit de totes les jugadores que ens apropa una mica més a l'objectiu. A part els resultats ens han afavorit ja que CEt 10 ha punxat.El dissabte vinent si aconseguim guanyar ens posarem segons a la classificació. Us esperem a tots a Nord per animar.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0