Cadet Femení A

Informació

Edats: 2007-2009
Entrenament: Dimarts i dijous 18:20 a 19:45h.
Pista: Pista Municipal Parc. Llull,1
Partits: Dissabte 11:30 h. Poliesportiu Estació del Nord

Aquest és l'espai d'informació del Cadet Femení A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 19/03/2023 - 19:17
Cadet Femení A 1- 5 A.E Les Corts UBAE

Una primera part molt complerta per part de l'equip fa que competim de tu a tu davant d'un equip que no ens dóna descans en cap moment. L'equip executa tot el que teníem preparat i amb una defensa bona i unes sortides amb pilotes ordenades l'equip planta cara a un equip que intenta marcar el primer gol amb una defensa molt contundent davant de la permissivitat de l'àrbitra.
Al minut 12 intentem sortir pel mig conduint i perdem la pilota amb la defensa descol.locada i rebem el primer gol. Després de 3 aturades de gran nivell de Martina l'equip es refà i encadena 3 accions molt bones de perill que no arriben a ser gol. Al minut 16 rebem el segon gol després d'una contra 2x1 després de pèrdua de pilota i amb un replegament molt lent. Però l'equip continua apretant i primer Aina té una gran ocasió davant de la portera que va fora per poc, al 22 Esther aconsegueix el 1-2 i abans del descans Esther davant de la portera xuta una mica desviat. Arriba el descans amb la sensació de que podíem estar millor al marcador després dels mèrits fets pels dos equips.

A la segona part tornem a la batalla i Les Corts continuament a cada control de les nostres jugadores arriben a contactar, empenyen, fan faltes davant de la passivitat d'una àrbitra que és un espectador més.

Les errades defensives ens maten, un segon pal, un tall que no seguim i una pilota que ens passen i esperem que arribi en comptes d'anar a buscar-la ens suposen 3 gols en contra que ens mata. Tenim vàries ocasions davant de la portera  però no aconseguim el gol. Al final del partit agafen a Esther dintre de l'àrea i en comptes de pitar penal, l'àrbitra la treu fora de l'àrea i sense targeta groga.

Hem competit però si volem igualar a aquests equips hem de minimitzar aquestes errades. Moltes coses ben fetes al partit i que ténen molt valor però que queden anulades per unes errades evitables que hem comentat i treballat i que li donen ales als rivals.

Continuem que dissabte vinent tenim un altra final que s'ha de guanyar per continuar amb el nostre objectiu.

Força Vincit!!!

Comentaris enviats: 0