Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dilluns de 18:20 i Dimecres de 19:20h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Diumenge 10:45h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 03/12/2019 - 17:02
Cadet B 2 - 5 Frederic Mistral

Arriba un dels partits més esperats de la temporada contra un dels rivals més durs de la lliga. Fins feia res líders invictes i rebent molts pocs gols, Però van patir la primera derrota contra el Rubí que nosaltres vam guanyar, per tant ens veiem amb més possibilitats de fer alguna cosa.

Quan arriben al camp ja veiem que una vegada més ens superen de llarg físicament, però comença el partit  i no és tanta la superioritat, de fet som nosaltres qui portem el pes del partit i qui té les ocasions més clares. Encara i així després d'un temps mort demanat per repassar estrategia cap al final de la primera part, no executem bé un córner i la trancisió ens marquen gol. Tot i així seguim treballant i fruit d'un error del seu porter aconseguim marcar l'empat just la següent jornada al seu gol.

Per tant ens anem a la mitja part amb un empat igual que a l'inici de la primera. Tot i així repasem els errors que estem cometent per intentar deixar amb més opcions el rival. Comencem la segona part altre cop dominant, però sense ocasions clares de gol. Passa a ser un partit molt igualat on la diferència física es comença a notar amb nosaltres sobretot pel cansament acumulat, i al final en dos perdues nostres de pilotes aconsegueixen marcar dos gols seguits que ens maten. Llavors intentem el joc de 5 fins al final on aconseguim marcar un fallar alguna més que altra ocasió i el rebot els afavoreix en dos d'ells per aconseguir marcar dos gols més i eixamplar un resultat molt injust. 

Toca seguir treballant i millorant amb els petits aspectes que ens fan rebre gols que no haurien de pujar en el marcador. Tot i així sabem que en aquesta lliga els 5 primers tothom pot guanyar a tothom, així que seguirem lluitant de cara a seguir en les posicions altes de la competició.

Gràcies per l'ajuda d'Asier, va fer molt bon partit!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0