Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2003-2004
Entrenament: Dilluns de 17:25 a 18:25 i Dimecres de 17:30 a 18:30
Pista: Dilluns:Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Dissabte 08:50h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 27/02/2018 - 17:29
Cadet B 1 - 1 Polaris

Derbi de regals! Tot i ser un partit important per nosaltres de cara a sumar punts per seguir en la lluita, tornem a venir empanats i amb poca intensitat i això fa que torni a ser un partit aburrit en el que sembli que no tinguem ganes de guanyar el partit!

Ens passem tota la setmana explicant la pressió que fariem al rival i arribem al partit i fem el que ens dóna la gana i sense intensitat! Així no es pot competir cap partit, o es bé amb ganes i enxufat o el rival et passa per sobre! Per sort el rival tampoc dóna molt de si i és un partit dolent però igualat! 

Nosaltres degut a la poca combinació per falta de línies de pase i ritme de joc, ens juguem pilotes per sortir de pressió i finalment regalem un gol al rival!! Seguim aguantant el resultat gràcies al nostre porter Urko que estava prou inspirat!!

A la segona part tot i no tenir un bon ritme de pilota millorem en línies generals tant en atac com en defensa fins aconseguir empatar el partit després d'un xut molt llunyà del nostre capità Jordi Gispert que se li escapa de les mans al porter rival! Així arriba el resultat fins al final del partit, encara que de 5 tenim alguna ocasió però no acaba entrant, almenys ens emportem 1 punt, però la lectura és que en perdem dos més!

Toca seguir treballant ara contra un rival de la part alta de la classificació!

Gol i MVP: Jordi Gispert

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0