Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dilluns de 18:20 i Dimecres de 19:20h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Diumenge 10:45h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dj, 14/11/2019 - 19:42
Cerdanyola 2 - 3 Cadet B

Després d'una última derrota dura contra Natació Sabadell, tot i el bon inici pel que fa a resultats a la lliga, ens toca un rival que de ben segur serà complicat, ja que juga a casa seva i és de bon matí amb una pista exterior on fa fred i ja sabem que els matins ens costa despertar.

Abans de sortir a escalfar, avisem de l'importància que tindrà fer un bon escalfament, sobretot pel que fa als porters, per tant haurem de tenir bona punteria en el xut de cara a que els porters puguin escalfar bé i surtin calents al partit, ja que sinó poden patir molt en els primers xuts de partit.

Fem cas i fem un molt bon escalfament, i a més sortim molt endollats al partit i portem el pes del partit sense cap tipusde problema! Tot i portar el pes del partit comencem a fallar ocasions clares de gols que sabem que al final les trobarem a faltar, però tanta és la insistència que al minut 3 de partit ja ens posem per davant el marcador. El partit segueix igual nosaltres amb ocasions clares i portant el pes del partit i sense donar massa opcions al rival. i als 15 minuts de partit tornem a marcar un gol que ens dóna més tranquil·litat. Amb aquest resultat ens anem a la mitja part contents de la victòria momentània, però sabent que resten 25' on hem de seguir treballant per tancar el partit i no donar cap tipus d'opció al rival.

Al començament de la segona part tot segueix igual, l'única diferència és que el rival puja les línies i ens ve a pressionar, com ja haviem previst a la mitja part, així que havíem repassat les nostres sortides de pressió, de cara a no tenir problemes. Això va fer que seguissim tenint la possessió de la pilota i amb aquesta alguna més que altra ocasió, encara que no acabàvem de materialitzar-les a gol fins als 10' de la segona que acabem marcant un 3r gol de justicia.

Al cap dels 5' del gol tot canvia i comença un altre partit boig on de cop tant un equip com l'altre entren les presses i en comptes de nosaltres adormir el partit entrem en el seu joc i comencem a córrer sense sentit i a prendre decisions dolentes, que fins llavors no havien existit, però fruit de la desesperació del rival per intentar ficar-se en el partit d'un córner a favor nostre es crea una trancisió per ells que acaba en gol, després d'un mal saque i una mitja sortida del nostre porter.

Amb el gol el rival es ve amunt i nosaltres no sabem que fer i ens limitem a defensar i treure'ns la pilota de sobre, fins que altre cop ja al minut 46', és a dir, 4 minuts després del primer gol local, marquen el segon gol. Aquí comença el patiment de cara a que s'acabi un partit que teniem controlat, però que no acabem de tancar i donem ales a un rival que estava mort i no havia ocasionat cap ocasió clara de gol.

Tot i així al final el resultat és de 2-3 i ens emportem una victòria merescuda, però que hem de vigilar per altres cops intentar tancar abans el partit i no donar opcions a rivals que no ens haurien de suposar cap problema.

Felicitats a l'equip per la nova victòria per seguir adalt a la classificació!
Seguim treballant per millorar els errors de partit rere partit!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0