Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2003-2004
Entrenament: Dilluns de 17:25 a 18:25 i Dimecres de 17:30 a 18:30
Pista: Dilluns:Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Dissabte 08:50h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 15/01/2019 - 10:37
EFS Jordi Torras 1 - 4 Cadet B

Venim d'una derrota dura on ens passen per sobre amb poc a fer i ens toca un altre partit amb un equip de dalt, que per tant sabem que serà complicat! Recuperem efectius importants i comencem amb molta motivació i concentració, tant és aquesta que al segon 15 de partit ja guanyem 1-0 només sacar de mig.

A partir d'aqui juguem amb molta tranquilitat amb el gol que tenim de marge i ells amb una mica més de nerviosisme, que fa que no acabin d'estar fins ni còmodes al camp. Això ho parofitem nosaltres per fer un partit molt bo tant en atac, com en defensa (sobretot aquest apartat) on portem el pes del partit i ens arriben ben poc a porteria.

Tot i així amb una jugada aïllada de banda ells fan un pase extrany que després d'algun malentès entre uns i altres acaba la pilota al fons de la porteria sense entendre res ni ells ni nosaltres, però bé el partit segueix en la mateixa tònica on nosaltres defensem molt i molt bé a mitja pista i ells segueixen sense arribar amb claredat i nosaltres anem tenint les nostres oportunitats. Fins que una bona trancisió acaba amb gol just abans de la mitja part que ens fa anar amb més tranqiulitat a la segona part.

A la mitja part poc tenim a explicar, ja que s'està fent una feina de 10, així que comencem la segona part amb la mateixa tònica de domini del partit i amb un molt bon joc atacant on finalitzem totes les jugades i no deixem peu a possibles trancisions fàcils. En canvi ells fan atacs posicionals bastant dolents i una defensa bastant dolenta a mitja pista que ens dóna facilitats per seguir creant oportunitats de gol, que finalment acabem materialitzant dos més amb les que tanquem el marcador.

Acabem fent un partit molt seriós en tots els aspectes i guanyem un partit clarament dominat d'inici a final! Aquest és el camí a seguir! Seguirem treballant!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0