Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2003-2004
Entrenament: Dilluns de 17:25 a 18:25 i Dimecres de 17:30 a 18:30
Pista: Dilluns:Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Dissabte 08:50h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dc, 14/11/2018 - 10:49
Can Titó 1 - 4 Cadet B

Després de caure al camp de l'Hospitalet Bellsport clarament, anem altre cop a jugar fora, però aquest cop contra un rival a priori més dèbil, on sabem que tenim moltes opcions d'enportar-nos la victoria.

Tot i veure que anaven últims a la classificació avisem que no serà fàcil, ja que ells el que volen es sortir del pou i aniran amb totes les ganes i forces per fer-ho, i més jugant a casa, per tant no ens podem refiar de la classificaicó i hem de sortir a per totes.

Al començar el partit veiem que només tenen un canvi, així que la clau del partit estraà en fer moure la pilota i fer que es cansin en defensa, per així nosaltres poder atacar més frescs i en possibles trancisions deixar-los enrere. Tot i així comença sent un partit igualat i fins que no comencen a haver canvis per part nostra, no es comença a veure la desigualtat, i amb una bona trancisió finalitzem amb un bon xut creuat d'Adisu. Després del gol ens relaxem i ells comencen a tenir alguna més que altre oportunitat, però al cap de 10' minuts després d'uns rebots aconseguim materialitzar el 0-2 que ens dóna més tranquilitat en el joc.

Arribem a la mitja part i avisem que tornaran a sortir a tope després del descans, així que hem d'estar intensos més que mai, de cara a que no ens marquin i a poder ser marcar nosaltres abans per tancar el partit.

Tot i així ells surten a tope com diem i ens mengem dos esquenes que al final ens costa el 1-2 i el fet que ells entrin al partit i es creguin que tenen opcions de competir-lo. Però gràcies a l'encert d'Urko sota pals mantenim el resultat i gràcies a una trancisió i una falta acabem marcant dos gols més amb els que tanquem el partit i deixem al rival sense opcions ni forces d'intentar res més.

Bon partit, però hem d'aprendre a tancar els partits abans de cara a no patir en partits així en un futur.

Seguim treballant!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0