Cadet A - Federat

Informació

Edats: 2003-2004
Entrenament: Dilluns de 19:30 a 20:30h. i dimecres de 18:25 a 19:25h.
Pista: Dilluns: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1 i Dimecres:Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 08:50h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Cadet A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dc, 14/11/2018 - 11:50
Alheña CE 0 - 2 Cadet A

Dijous passat tot aficionat provençalenc i del futbol sala de toc que s'apropà al pavelló municipal d'Alheña a l'Hospitalet de Llobregat sortia amb un somriure d'orella a orella, i no era per menys!

Ambdues aficions varen poder gaudir d'un vespre de futbol sala en estat pur en el qual dos grans equips varen lluitar amb gran intensitat per endur-se la victòria en un partit que es va decidir per petits aspectes.

Des de l'inici del matx tant blaus com blanc-i-negres varen disputar-se la possessió de la pilota des d'un plantejament ofensiu i sense complexos fonamentat en defenses altes pressionants i un joc combinatiu ràpid i a pocs tocs.

Els locals durant els primers 10-15 minuts van dominar posicionalment i van crear grans ocasions sobretot amb xuts de mitjana distància que uns immensos Lluc i Aleix van fer inútils amb les seves grans aturades. I com s'acostuma a dir en l'argot futbolístic "qui perdona, ho acaba pagant", i així va ser: en un gran contraatac iniciat per Teo, jugador infantil que juntament amb Guillem i Salvador 'Voro' van acompanyar a l'equip en aquesta sortida, va conduir fins a fixar la seva marca i va passar la pilota a Oriol que va passar una pilota a Amat que amb un xut ras va batre el porter local col·locant així a manca de 5 minuts per l'acabament de la primera part el 0-1 en el marcador.

Però aquest no seria el resultat amb què s'arribaria al descans ja que, dos minuts després del gol d'Amat Pol Armentano inicià una jugada que va finalitzar Oriol marcant el definitiu 0-2.

El segon període va estar marcat per un setge constant per part del conjunt hospitalenc que novament gràcies a una gran actuació col·lectiva en defensa els provençalencs van aconseguir mantenir per primera vegada en aquesta temporada la porteria a zero.

Felicitar a tot l'equip i novament agrair a en TeoVoro i Guillem la seva predisposició per venir a ajudar al cadet en un partit tan important.

Gols: Amat i Oriol

MVP: Tot l'equip

Imatges:
Comentaris enviats: 0