Benjamí B

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts:17:15 a 18:15 i Dijous 17:15 a 18:00 h.
Pista: Dimarts: Institut Fortpius, Ausias Marc 78 i Dijous Poliesportiu Estació del Nord, Nàpols 42
Partits: Divendres 18:00h.Pista Municipal Parc . Carrer Llull, 1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 28/10/2018 - 22:24
Benjamí B 3 - 11 Institut Alzina

Divendres teniem el primer partit de la temporada, jugàvem a la que aquest any serà la nostra pista, una pista gran i amb espai per corrèr.  

Començem ordenats i  gràcies a un bon joc ens posem per davant al marcador però el rival acaba empatant.

El segon quart no el començem bé i això fa que abaixem els ànims. Ens oblidem de jugar i no sortim de la nostra meitat de pista, ens juguem el 1 contra 1 tota l'estona i el joc en equip és inexistent, el rival , fisícament superior, s'aprofita del nostres errors i amplia el marcador el màxim que pot.  Entrem en un espiral de negativitat que no ens aporta res positiu. 

Intentem corregir errors a la mitja part i farem una millora, conseguim marcar i arribar més a la porteria però el seu porter ens complica les coses.  

En resum, rebem un gerro d'aigua freda.  A partir del segon quart entrem en un seguit de queixes i protestes excessives, perdem la concentració. La tàctica i la tècnica poden fallar però l'actitud s'ha de mantindre durant tot el partit, i aquesta ha desaparegut en alguns moments.

Voldria animar a l'equip ja que ha sigut un cop dur pero segur que si anem tots a una i entrenem bé els resultats arribaràn.

1,2,3 VINCIT!!

 

Comentaris enviats: 0