Benjamí B

Informació

Edats: 2008
Entrenament: Dimarts:17:15 a 18:15 i Dijous 17:15 a 18:00 h.
Pista: Dimarts: Institut Fortpius, Ausias Marc 78 i Dijous Poliesportiu Estació del Nord, Nàpols 42
Partits: Divendres 19 hores. Institut Fotpius . Carrer Ausiàs Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dj, 15/03/2018 - 23:03
Benjamí B 5 - 4 Jesuïtes Sant Gervasi

Afrontàvem la tarda d'aquest divendres l'últim partit de la primera volta, a falta d'un ajornat encara sense data, amb la voluntat d'acabar sumant dos punts.

Des del princpi hem vist que la tònica del partit era d'un Vincit superior, però no ens podíem relaxar en cap moment si no volíem córrer la mateixa sort que amb l'escola IPSE. 

Davant d'un rival que competia bé, no hem abaixat els braços en cap moment, i així han arribat els gols del Téva, del Thibault, en una jugada combinativa excel·lent i el hat-trick del Gabriel, que avui ha marcat la diferència ofensiva i defensivament, amb un últim gol in extremis després de l'empat dels de Sant Gervasi a la segona part.

Cal remarcar avui també el paper de l'Otto a la porteria, que ha aixecat un mur gairebé impenetrable, deixant detalls de gran qualitat com una mà espectacular en un remat des de dins l'àrea.

Hem de seguir en aquesta línia durant la segona volta, intentant no perdre punts que mereixem, com ens ha passat algun partit fins a la data.

Força Vincit!

Comentaris enviats: 0