Benjamí B

Informació

Edats: 2012
Entrenament: Dimarts i Dijous de 17:15 a 18:00h.
Pista: Poliesportiu Estació del Nord, Nàpols 42
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausiàs Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dc., 24/11/2021 - 00:13
Benjamí B 4 - 2 Escola Frederic Mistral
Després d'una setmana on ha quedat clar que hem d'aprendre a digerir la derrota, jugàvem a Pius contra un equip que sabíem que ens posaria les coses difícils, un equip que ens plantejava un partit complicat pressionant molt a dalt posant-nos les coses complicades però sense defensar del tot bé, fet que provocava que en determinades jugades fos especialment fàcils arribar a la porteria rival.
 
En un primer quart on vam sortir nerviosos, l'Uri va fer l'1-0 en una jugada individual, que ens posava per davant. Després al segon quart el Nil marcava dos gols de córner gràcies a una jugada que vam practicar a l'entreno de dijous que ens posava 3-0 per davant, just ja que no havíem concedit gaires jugades de perill a l'equip rival. El quart gol del Gabri també ve d'una molt bona sortida de pilota des de la porteria on el Nil filtra una bona passada a pivot que defineix al segon toc. Destacar el partit de tots després d'una jornada complicada de controlar emocionalment, aquest partit s'ha de valorar positivament pel treball i la intensitat en defensa de l'equip.
 
Victòria després d'una derrota que hem de valorar, per aprendre a valorar la victòria i saber aprendre a perdre i empatar, sense buscar culpables en el nostre equip, el tutor de joc, la pista o el rival. Hem de saber veure quan nosaltres hem estat inferiors i ells superiors per diversos motius, fer autoreflexió i critica constructiva. D'això tracta l'esport i la competició.
Comentaris enviats: 0