Benjamí A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 28/10/2018 - 18:26
Benjamí A 4 - 1 Frederic Mistral

Començavem la lliga a casa i bon debut dels nens!
Els entrenos de la semana van ser bastant bons, encara que ha vegades ens falta escoltar més al entrenador i no xerrar tant, per lo demés tot correcte!!
Començava el partit molt igualat, els dos equips creavem ocasions pero sense definir del tot bé. El 1Q va acabar amb 0-0 pero teniem la sensació que podiem emportar-nos el partit.
El 2Q el partit es va decantar més del nostre costat, arribavem més que el rival, fins que Mauro fa 1-0 que ens avançava al marcador, després de molts xuts per fi entrava una! A partir d'aquí el rival va pujar el ritme i ens costava sortir i creaven moltes ocasions sobretot el perill d'ells venien dels corners i en una contra després de perdua nostre va suposar l'empat 1-1. Semblava que ens veniem abaix, però al final del 2Q de corner l'Unai feia 2-1 que ens tornava al partit i aixi vam arribar al descans.
El 3Q i 4Q van ser molt igualats pero nosaltres vam fer una molt bona defensa sense deixar que el rival xutes casi a porteria! L'Unai va fer el 3-1 després d'una jugada per banda se li colava al porter pel primer pal. I en Xavier va fer el 4-1 als últims minuts del partit després d'una bona pressió al rival, va robar la pilota al cierre i va encarar sol davant el porter i marca el definitiu gol!
Seguirem treballant, que encara es poden millorar coses!
1,2,3 Vincit

Comentaris enviats: 0