Benjamí A

Informació

Edats: 2010
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Poliesportiva Parc. Carrer Llull,1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 14/12/2019 - 14:06
Benjamí A 8-5 Claret

Darrer partit de la primera lliga, per tancar la classificació i emportar-nos el liderat, sense cap derrota després de 6 partits. Davant nostre teníem l'escola Claret, el segon classificat i rival més fort que ens hem trobat en el llarg d'aquesta lliga. Ens presentem el partit amb és baixes del Miguel i del Simon.

 

Iniciem el partit adormits en defensa i amb un gran desordre a l'hora d'atacar i defensar, cosa que els rivals ho aprofiten, tenen la pilota i nosaltres defensem com podem, per evitar el seu gol merescut, després de minuts i minuts, tancats el nostre camp. Gràcies actuacions de l'Unax i de la defensa anem salvant les ocasions rivals com podem. Tot i que no implementem el nostre joc i no estem còmodes amb la pilota els peus, gràcies a jugades individuals aconseguim obrir el marcador a favor nostre.

 

Tenim aquella de sort que les poques ocasions que generem, les podem finalitzar amb gol i això fa que marxem del primer quart amb un tranquil 3-1, però no feia justícia el que s'estava veient el camp.

 

El Claret ens juga de tu a tu, hi  nosaltres sense poques idees, no podem sortir còmodament i busquem les pilotes llargues, per treure'ns la pilota de sobre. Tot i anar guanyant, no són bons minuts pel Vincit. Som conscients que ells estan jugant millor i patirem per guanyar el partit. Anem a la mitja part amb un 4-2 a favor.

 

Parlo amb els jugadors i els hi faig veure, que avui serà un partit que guanyarà qui tingui aporti més intensitat en les pilotes dividides i en el joc. No tenim res guanyat i quedà molt partit.

 

Minuts negres del Vincit, els inicis de 3 quart, petits errors en defensa, fan que en 3 minuts el Claret se'ns mengi i aconsegueixi avançar-se en el marcador de forma justa al marcador 4-5, després del temps mort demanat, aconseguim tenir més opcions i l'Hugo aconsegueix materialitzar un golàs des de fora l'aerà.

 

Ens plantem els 10 últims minuts, tenim experiència en partits com aquests, resultat ajustat, sabem que qualsevol error nostre, ens pot sentenciar. El vent segueix apretant a Llull i l'hi hem de posar el doble de forces. L'últim quart és l'únic que ha estat més nostre que seu. Tenim aquella experiència de jugar aquests últims minuts i tenim aquest punt competitiu, que hem après a saber com gestionar-los. Tenim la pilota i arribem sense sort, no és fins que una jugada col·lectiva on la toquen 3-4 jugadors acaba amb la finalització del Kai el segon pal per posar el marcador el 6-5. A partir d'aquí nosaltres ens hem apoderat del partit, la pilota i el joc i ells fan un pas enrere i aconseguim tancar el resultat amb un 8-5.

 

Partit de menys a més, que aconseguim sumar els dos punts gràcies a la intensitat dels jugadors, més que el joc que hem ofert. Ressaltar el bon joc del Claret que ens ha ensenyat i el bon ambient que ha regnat en tot el partit, entre mares/pares, jugadors i entrenadors. Ahir era d'aquells partits bojos, d'anades i tornades, amb resultat ajustat que a qualsevol aficionat del FutSal Base, els hi agrada disfrutar i es gaudeix des de la grada.

 

Tanquem la primera lliga amb uns números increïbles: tot guanyat, 12 punts de 6 partits. Això ens permetrà anar al grup 1-2, a la segona lliga és a dir jugar, contra tots els líders. Rivals molt més forts dels que ens hem trobat fins ara, un repte motivacional increïble, però està clar que no serà fàcil i em d'anar tots a l'una per sumar com a jugadors i com equip.

Jo hi crec amb vosaltres.

Felicitats pel primer objectiu aconseguit!

 

Bon Nadal i Bones Festes.

Comentaris enviats: 0