Benjamí A

Informació

Edats: 2010
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Poliesportiva Parc. Carrer Llull,1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 06/03/2020 - 21:02
Benjamí A 13-1 Escola Tabor

Últim partit de la primera volta, després d'acumular tres derrotes consecutives, el Benjamí A del Vincit, volia deixar aquesta mala ratxa enrere i sumar de nou els punts i recuperar la nostra millor imatge.

 

Partit a casa davant dels cuers Escola Tabor, amb un aire fred a Llull, comptem amb tots els efectius per disputar el partit.

 

Aquest cop hem entrat el partit des del minut 0 i ens hem fet amos i senyors de la pilota, gràcies a una forta defensa, no els permetem sortir amb comoditat amb pilota i creem moltes ocasions de gol sense èxit, no és fins quan un gol del Valentín, a finals del primer quart, permet obrir la llauna a favor dels del conjunt dels Fortpienencs. 

 

Així i tot, l'escola Tabor, no abandona la seva filosofia i segueix intentant començar de nou des de baix amb pilota els peus, una aposta arriscada però al mateix moment molt valenta, per no voler renunciar al seu sistema de joc, tot i ser inferiors tècnicament.

 

En el segon quart, seguim amb la mateixa dinàmica, tenim la pilota i juguem a camp contrari, però no és fins que la constància i l'entrega de l'Hugo a les línies avançades l'hi porta la seva recompensa en forma de gol. Un Adrià molt atent, talla moltes pilotes al mig camp. Tot i el clar domini del Vincit, marxem a la mitja part amb un 2-0 a favor dels locals.

 

Segona part, i tenim més sort cara porteria i de mica en mica ampliem la diferència del marcador, amb boniques jugades i xuts llunyans. En la forma de defensar fem un pas enrere esperant-los a mitja pista i deixant-los respirar, hi ha que la diferencia de gols, era molt amplia. Ens sentim còmodes amb la pilota i arribem amb facilitat, tanquem el partit amb un 13-1, però que l'acte posarà: 10-0.

 

Avui el Vincit ha recuperat la victòria, contra un rival que està molt per sota nostre. Recuperem la nostra imatge, l'encert cara porteria i les millors versions dels nostres jugadors. Hem de seguir amb aquesta línia i actitud durant la setmana, l'escalfament i en el partit.

 
Comentaris enviats: 0