Benjamí A

Informació

Edats: 2010
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Poliesportiva Parc. Carrer Llull,1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 24/01/2020 - 22:19
Benjamí A 6-1 Manyanet Sant Andreu

Partit de divendres, després del pas del temporal Gloria pel Principat, durant tota la setmana. Afrontem el partit per primer cop amb tots els efectius possibles.

 

Davant nostre tenim el Manyanet Sant Andreu, equip que debutava aquest 2020, ja que la primera jornada van descansar i la nostra primera pressa de contacte amb Llull en el nou any. També seria un partit especial pel Valentin, que avui debutava en matx oficial.

 

En la xerrada  pre-partit, remarco, que és molt important com entrem en els 5 primers minuts de partit, hem de sortir amb una forta intensitat defensiva i ben ordenats el camp, cosa que a nosaltres sempre ens ha costat en aquests minuts inicials, avui ha estat un dia més on ho hem observat.

Primers minuts grisos del Vincit, on no tenim la pilota i quan la tenim no generem perill ni circulació de la pilota, errors de comunicació i passades imprecises, provocarà novament que el rival s'avanci en el marcador. Minuts bojos a Llull, on ens salvem d'algun gol més com podem. Tots som conscients que tenim una capacitat enorme de capgirar resultats en contra, i que amb poques ocasions que fem nosaltres, podem fer mal. I així ha estat, han passat 4 minuts després del gol en contra i el Pau aconsegueix posar l'empat el marcador en un xut llunyà. En el segon quart la dinàmica ha estat la mateixa, un Vincit que no s'acaba de sentir còmode amb pilota i el Manyanet que arriba a la nostra àrea amb facilitat. Tenim alguna jugada aïllada perillosa que no aconseguim materialitzar amb l'encert. Marxem a la mitja part amb un 1-1 i amb la sensació que nosaltres encara no hem donat el màxim de nosaltres mateixos.

 

Mitja part, on costa molt parlar, parlem de fer un pas més endavant en defensa i posar-li el doble d'intensitat per guanyar el partit.

 

Iniciem la segona part, amb un gran canvi de xip i amb una marxa més posada, que donar fruits al moment, amb el 2-1 al marcador gràcies a un gol del Teo. A partir d'aquest moment el partit és més nostre que seu, tornem a tenir la pilota amb comoditat i sortim amb ella amb solvència i seguretat de baix cap a dalt. La feina de la pressió defensiva de l'Adrià i el Carlo, que entren frescos, ens dóna resultats, ampliant la diferencia del resultat, amb gols del Pau i el Teo per tancar el quart i anar tranquils a l'últim.

 

Darrer quart per marxar tranquils, on disfrutem amb la pilota els peus i fem boniques triangulacions, que permet a l'Hugo i el Kai tancar el partit amb el seu gol, amb un còmode 6-1.

 

Partit de menys a més, primera part que el Vincit l'hi costa arrencar i segona part on ens fem nostre la pilota i passem per sobre del rival, amb comoditat. Avui ha estat un partit on destaco la feina més defensiva i les tornades en defensa per recuperar pilota. Som conscients que tenim la sort de ser un equip amb gol i efectivitat i que sense crear gaires ocasions i desplegar un gran joc fem mal el rival.

 

Sumem dos punts més. La setmana que ve juguem dissabte a les 10:15h a fora, partit especial per l'Unax, que serà el seu darrer de la seva estada en el Vincit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris enviats: 0