Benjamí A

Informació

Edats: 2008
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dc, 14/03/2018 - 17:59
Futsal Dante A 10 - 2 Benjamí A

Avui divendres juguem fora, tenim la baixa de la Júlia per lesió. Juguem a un camp tancat bastant petit pel nostre gust. Comencem el partit bastant enxufats, més del normal, tal i com havíem demanat. Però ens costa llegir el joc i comencem a abusar de regats pel mig en comptes de jugar a passades ràpides fent parets i obrint més el camp. Tampoc tapem els xuts i al ser un camp tant petit arriben amb facilitat. El rival, un cop obre la llauna, comença a encaixar-nos un gol darrere l’altre. Com més temps passa, més parets ens mengem i seguim patint amb la pilota als peus. Acabem la primera meitat amb un contundent 6-0.

Intentem corregir la defensa i la sortida d’atac i el primer quart de la segona part marquem dos gols només començar. Per un moment sembla que la remuntada és possible i ens emocionem. Però el rival aprofita tots els contraatacs per anar posant més distància al marcador. Tot i així, l’actitud dels jugadors d’aquest quart és molt bona ja que en cap moment es rendeixen. Tot i l’esforç, el resultat acaba sent molt exagerat en contra nostre i l’últim quart ja no sabem a que jugar i abaixem els braços. Ens ha faltat llegir el joc, creure més en l’equip i baixa més en defensa.

En general, penso que estem passant una mala racha. Portem ja 3 partits seguits perduts per golejada, per una qüestió bàsicament de mala actitud i minoritàriament de mala sort. Som un molt bon equip, de fet encara no he vist cap equip de la lliga que tingui millor joc que nosaltres. Però el problema està en l’actitud. Igual que nosaltres hem fet varies golejades a altres equips que no s’han rendit i han lluitat fins al final i inclús ens han arribat a fer patir; nosaltres en canvi quan tenim el marcador amb dos-tres gols per sota ja abaixem els braços i diem que ja no hi ha res a fer. En comptes d’animar-nos i deixar-nos la pell per reduir distàncies, ja que si estem a aquesta lliga amb aquest nivell és perquè és on ens toca estar, podem plantar cara a qualsevol equip d’aquesta lliga però només si tots fem un canvi d’actitud i ens deixem la pell al camp, animant-nos uns a altres i no buscant culpables dins el mateix equip. Vull recordar que som un equip sempre, tan quan guanyem com quan les coses surten malament.

Jo confio moltíssim en aquest equip, m’heu demostrat mil i una vegades que puc fer-ho, i ho seguiré fent fins al final. Ara toca millorar l’actitud als partits, incloent-nos a tots, i sortir d’aquesta “mala racha” temporal.

Força Vincit!

 

Comentaris enviats: 0