Base Femení

Informació

Edats: 2004-2007
Entrenament: dimarts i dijous de 18:15 a 19:15 h.
Pista: Pista Municipal Parc . Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 11:00 h.Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Base Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 13/03/2018 - 23:44
Base Femení 0 - 3 Castelldefels

Després del gran partit contra Palau a nivell físic i tàctic, avui ens ha tocat  tot el contrari. 
Teníem un altra partit de gran nivell contra el segon classificat i sabíem que havíem d'esforçar-nos molt per poder igualar les forces. Avui no era el dia. 
A nivell defensiu no pressionàvem al rival, només l'acompanyavem en el moviments de tall, i així les possibilitats de robar la pilota èren mínimes. No podíem sortir al contraatac. A nivell ofensiu , ens cremava la pilota als peus i no feiem cap moviment de desmarcada, deixàvem tota la responsabilitat a la jugadora amb pilota. Partit molt avorrit i on ningú ha gaudit.

En un partit molt discret de Castelldefels , no hem volgut competir , i sense despentinar--se s'han emportat els 3 punts.

No hi ha una cosa que més ràbia fa ,a un entrenador o als jugadors/res que lluiten a la pista , que veure que sortim a no competir . Hem de fer autocrítica per poder crèixer , no ens podem quedar en un , no passa res, a la propera ja sortirà. A nivell actitud no hi ha disculpes. Si ens guanyen perquè han estat millors , cap problema, però jugar així fa molt de mal. Si digués el contrari, m'estaria contradient a la meva filosofia. 

Força Vincit!!

Mvp: Daniela,Chiara

 

Comentaris enviats: 0