Aleví Femení

Informació

Edats: 2008-2009-2010
Entrenament: Dilluns i Dijous 18:20
Pista: La Salle Comtal. Carrer Amadeu Vives, 6
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius .Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Aleví Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 01/12/2019 - 16:54
Aleví Femení 17-0 Castellbisbal
Aquest divendres teniem partit contre les últimes de la lliga. Arribem amb moltes ganes i bastant concentrades tot i que no fem massa bé l’escalfament (aspecte que espero que anem millorant al llarg de la temporada). Sofia, Kenia i Julia  ens fan el favor de fer de porteres dos quarts. Comença el partit veiem rapidament que el rival és molt fluix. Nosaltres juguem bé i fem bones combinacions que ens deixen davant la porteria rival, i aconseguim marcar gols sense cap problema.
 
Al final del segon quart ja anem 10 - 0 i l’arbitre tanca l’acte (el partit quedarà 10 - 0 independenment del que succeeixi la resta del partit). Per a això al final del partit ens trobem en situaciones en les que l’àrbitre pita faltes i penals inexistents per intentar ajudar a les jugadores contràries. Tot i el resultat m’agradaria destacar tant l’actitud d’aquestes com la dels entrenadors que no deixen d’animar-les en cap moment.
 
Bon partit per guanyar confiança sobretot per a jugadores que no acostumen a xutar i que van marcar els seus primers gols. També m’agradaria destacar la gran feina en defensa i la generositat de les jugadores en els últims minuts, en els que hem fet bastants gols de segon pal. Moltes gràcies un cop més a la Kenia i la Julia per venir a ajudar-nos!
 
Ens veiem dimarts!
Força vincit!
Comentaris enviats: 0