Aleví Femení

Informació

Edats: 2008-2009-2010
Entrenament: Dilluns i Dijous 18:20
Pista: La Salle Comtal. Carrer Amadeu Vives, 6
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius .Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Aleví Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 15/12/2019 - 16:50
Aleví Femení 7 - 0 Betania Patmos
Últim partit abans de nadal i últim partit de la primera lliga. Arribem amb moltes ganes i aquest cop als reforços de la Julia i la Kenia s’afegeix la Penelope. Totes tres han fet un gran partit i sempre sumen.
 
Comença el partit i rapidament veiem que tenim facilitat per arribar a dalt ja que les jugadores rivals son molt petites. Tenim moltes ocasions que arriben gracies a bones combinacions i segons pals. En el primer quart la Julieta aconsegueix marcar dos gols. El segon quart sortim amb les mateixes ganes i actitud. Dos gols de Julia, dos gols de kenia i un de sofia tanquen l’últim partit de la primera lliga amb un 7-0.
 
Tanquem la primera lliga amb una evolució considerable de la qual estic molt orgullosa. Mica en mica hem apres a col·locar-nos i cada cop combinem amb mes fluidesa. Hem quedat quartes amb 8 punts: 4 partits guanyats i 3 perduts pero aixo no es el mes important ja que hi ha hagut una gran evolució tècnica de les jugadores. De cara a la segona lliga practicarem sobretot la part mes tàctica, incorporarem alguna jugada i perfeccionarem la col·locacio en defensa.
 
Força vincit! I a seguir treballant!
Comentaris enviats: 0