Aleví B

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 17:15 a 18:15 h.
Pista: Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1-3
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1-3

Aquest és l'espai d'informació del Aleví B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 07/05/2018 - 15:59
Aleví B 4 - 3 Escola Sant Josep

Divendres va ser un partit intens on, tot i ser superiors, el marcador estava molt igualat i fins i tot vam estar-hi per sota durant una estona.

Des d’un inici estàvem contents i animats, es respirava bona ambient. Hi érem tots, cosa que feia temps que no passava. Tot i que el partit va començar molt tard, no van decaure els ànims.

Vam començar bé, arribàvem bastant a porteria, encara que ens va costar fer el primer gol. Vam estar una estona dominant, però poc després ens van marcar un primer gol a causa d’una mala defensa, i un segon de falta, d’un molt bon xut d’un dels jugadors rivals.

Vam seguir arribant bastant a porteria i els vam empatar i superar de dos. Anàvem quatre a dos, encara quedava un quart i el vam patir, ja que en aquest cas van arribar més ells que nosaltres, i finalment ens van marcar el tercer. Seguíem guanyant, però ja no estàvem tant concentrats, quedava poca estona i es respiraven nervis. Tot i que vam aguantar, no va ser el nostre millor quart, i no dubto que si hagués durat una estona més ens haguessin tornat a empatar.

Tot i així va ser un bon partit, i tot i que ens segueix costant treure la pilota de porteria, en general vam jugar bé!

 

Comentaris enviats: 0