Aleví A

Informació

Edats: 2006
Entrenament: dimarts i dijous 17:15 a 18:15h
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 09:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 17/03/2018 - 12:58
Escola Splai (CET 10) 2 - 18 Aleví A

Divendres tarda tornàvem a retrobar-nos amb els partits. Davant teníem el cuer del grup al que ja havíem golejat a l’anada. Pol i Adriano de baixes en un camp de dimensions molt reduides, però cap excusa. Afrontàvem el partit amb convicció i ganes de jugar concentrats independenment del contrari.

El partit es pot resumir com un monòleg del Vincit en una primera part on hem estat molt superiors tot i la seva defensa a mitja pista totalment inofensiva davant la nostra bona rotació. A la segona part han sortit a pressionar, tot i que aleshores els hem fet mal agafant esquenes. I l’altre font de gols ha estat una bona defensa a ¾ de camp contra la que s’estavellaven tot i el seu joc directe. Els dos gols dels locals han vingut de dos errades nostres en la sortida de pilota on poc ha pogut fer Edu. El cert és que encaixar pocs gols avui era complicadíssim.

En línies generals hem tingut una excel·lent actitud al llarg dels 40 minuts, oblidant-nos del marcador i jugant a futbol com sabem. Bones jugades trenades, intensitat i seriositat independentment del rival. Poso molt en valor aquest fet ja que en aquestes ocasions és fàcil caure en menysprear al contrari amb individualitats, “frivolités”, gestos, celebracions excessives, riures a la banqueta. No ha estat així, hem anat a marcar un gol més i evitar el següent com procurem fer sempre, com voldríem que ens tractessin a nosaltres en situacions similars. L’enhorabona als jugadors per l’alt nivell d’empatia!

Hem gaudit de bons gols, de minuts per tothom i un bon espectacle abans de la recta final de temporada, on farà molta pujada i depenem de nosaltres mateixos per guanyar la lliga. Ara bé, caldrà guanyar –ho quasi tot, i per fer-ho haurem de veure el millor Vincit de la temporada i la millor versió de cada jugador davant d’equips duríssims. Somiar i lluitar-hi és la nostra convicció i treballarem per tenir la opció d’aconseguir-ho tal i com vam fer ahir: amb bon futbol, intensitat i la millor de les actituds, sent un sol bloc. Ahir vem estar tots bé, però em quedo amb la versió golejador del Marc que segueix creixent i creixent, i ho fa a més on més flaquejava: el gol i la part ofensiva. I com ens n’alegrem! Bons minuts també de Dinka i Daniel a les ales. A treballar fort i seguir gaudint del futbol sala amb l’Aleví A! Força Vincit!!!!!!

 

Imatges:
Comentaris enviats: 0