Futbol sala

L'escola de futbol-sala Vincit té l'objectiu de formar als nens en la pràctica del futbol en un període trascendental de la seva formació psico-física, és un complement de les activitats escolars amb una finalitat formativa i social.

 Tot el grup de tècnics de l'Escola preparen les activitats de manera que siguin dintre d'un ambient agradable i familiar, divertides i formatives per preparar als jugadors per les competicions.

                                                                                                                                            

                                                             

Amb una programació establerta per cada edat i un seguiment de les activitats aconseguim que els alumnes s'adaptin a les noves exigències respectant l'ordre natural de formació, proposant exercicis i jocs adaptats a les seves possibilitats, interessos, i inquietuts actuals.

Els alumnes després de passar per Iniciació 1 i Iniciació 2, amb 4 i 5 anys, i després per les categories de menuts i menudets,6 i  7 anys ,on competeixen un cop al trimetre , ja estan preparats per començar un entrenament més específic de futbol-sala i una competició de cap de setmana. A partir dels 8 anys fins als 17 participen a la lliga escolar del CEEB, en les diferents categories: pre-benjamí,benjamí,pre-aleví,aleví,pre-infantil,infantil,cadet i juvenil.