Victòria treballada i justa!

1 - 3

Aquest cop toca partit trampa, ja que quan juguem contra un rival de la part baixa de la classificació, i quan jugues contra rivals així, si no portes un ritme de partit alt, et poses al seu ritme i acaba sent un partit complicat, ja que no et surt res bé! Parlem això abans de començar el partit de cara a no refiar-nos ni un pèl i sortir enxufades des del minut 0!

Comença el partit i dominem força, tot i que no arribem a tenir ocasions clares de gol, fins que al minut 6 de partit després d'una jugada un tant enrebassada, la Ceci altre cop aconsegueix marcar un gol que ens dóna més tranquilitat. Tal és la tranquilitat, que passa a ser un partit un tant aburrit, ja que no es veu un grna joc i ens contagiem una mica del seu estil, i al final elles comencen a tenir alguna oportunitat i just abans d'acabar la primera part, al minut 22 marquen el gol de l'empat, per no fer una bona defensa, degut a una baixa intensitat, que podriem haver frenat amb una falta.

A la mitja part insisitim altre cop amb la intensitat de partit, ja que els moviments són bons però la velocitat de la pilota molt lenta, així que cal altre cop imposar el nostre ritme i no deixar-nos portar pel seu joc.

Sortim molt concentrades i fem un monòleg durant els primers 10' de la segona part i aocnseguim marcar dos gols (de la Laia) que ens farien guanyar un partit i no haver de patir més en tot el partit.

Tot i això elles intenten sortir de 5 però no tenen ni una oportunitat en tota l'estona, així que fem molt bona defensa i no donem peu a cap possible reacció per part de les rivals i ens emportem una nova victòria, i altre cop un tercer partit sense còneixer la derrota.

Marxem de vacances de nadal molt reforçades i contentes del joc mostrat.

Felicitats a totes per la victòria! Bon nadal a totes!

1, 2, 3 VINCIT!