Victòria treballada amb genialitat de Barra

0 - 1

Després de l'últim empat contra un rival directe ens ve un altre rival directe on si guanyem el deixem ja molt enrere i seguim tenint opcions de lluitar per la 5a plaça.

Sabent el que ens juguem i després d'haver treballat molt bé en els entrenos de la setmana, treballant el partit en qüestió sortim al partit concentrats i amb les coses clares.

A l'anada va ser un partit dominat d'inici a fi, però fent un dels nostres millors partits de la temporada, però sabem que aquesta vegada serà molt més complicat, ja que aquesta segona volta l'equip estava millorant molt en resultats i això volia dir que havien millorat. I com ens esperàvem és un equip molt més treballat, però nosaltres defensivament estem perfectes i no donem massa oportunitats al rival, així que passa a ser una primera part amb molt de joc per part dels dos equips, però amb bona defensa per part dels dos, així que amb poques ocasions de gol.
 
A la mitja part refresquem aspectes sobretot atacants i intentem pujar una mica les línies defensives per veure que tal surten de pressió, això ens dóna alguna oportunitat més que altra, fins que una que robem, rep Jordi Barrachina a la frontal i encara al rival fent algun més que altre dribling molt bo i acaba marcant un gol per sota de cames de defensa i porter. Acaba sent el gol que ens dóna la victòria final, tot i que fallem ocasions calríssimes de gol per tancar un partit on ells amb més cor que una altra cosa tenen també ocaions clares, però que entre pals i el propi Urko acaben amb el marcador a 0.
 
Felicitar a l'equip per saber patir el tram del final i creue fins al final deixant la porteria a 0.
Seguim treballant per intentar pujar alguna més que altre plaça a la classificació.
 
1, 2, 3 VINCIT!