Victòria que ens costa més del que hauria!

1 - 3

Després d'un primer partit on guanyem molt sobrats, ens plantem a la segona jornada fora de casa contra un rival que també va gunayar amb un resultat ampli i on sabem que no serà gens fàcil jugar el partit. A més només arribar ja veiem que físicament la major part d'ells són bastant superiors a nosaltres així que o juguem amb bones combinancions o sabem que per potes ens serà molt complicat.

Comença el partit portant nosaltres el pes del partit, però sense poder generar masses opcions de perill, ja que en defensa ells estan còmodes i es veuen superiors a nivell físic i arriben bastant a temps per tallar xuts i línies defensives. On fem més mal és a nivell estratègic, ja que combinem ràpid i no arriben a temps, tot i així fallem oportunitats clarísimes de gol, ja que no correm el segon pal, i a més el seu porter està molt encertat i nosaltres no massa fins en la finalització. Amb aquestes que aconsegim fer una jugada perfecte de banda on una vegada més no correm el segon pal i això fa que ells recuperin pilota ràpid i generin una trancisió que acaba en gol, ja que no som capaços de parar-ho a temps. Total que passem del 0-1 més lògic i just a un 1-0 del tot injust, ja que ells no havien generat ni una poortunitat de gol, mentre nosaltres estàvem volcats a l'atac una i altra vegada. Tot i això el partit segueix igual, fins que aconseguim fer una jugada amb una bona triangulació a un dos tocs i marcar un empat que ens dóna ales de cara a afrontar la segona part competint un partit que teníem més controlat del que semblava a la primera.

La segna part comença bastant semblant a la primera i seguim portant el pes del partit i generant oportunitat rere oportunitat, però sense el premi del gol. Fins que a falta de 5', el nou vingut Guillem M. fa una genialitat sortejant a un rival amb un molt bon regat i marca un bon gol que fa pujar la moral de tots i ens fa anar a més i a ells tot i les ganes, veient la superioritat nostre acaben encaixant un altre gol d'en Guillem després d'una altra bona trancisió nostre on el porter no té res a fer i acabem trencant un partit que hauríem d'haver tancat molt abans.

Seguim anecdòticament líders però cal seguir treballant i millorant de cara a poder competir millor els partits i no donar tantes opcions al rival.

Hem sabut patir molt bé durant el partit i portar una pressió a sobre difícil de gestionar, per acabar guanyant un partit que només ha tingut un dominador clar.

Felicitat per la victòria a tot l'equip!

1, 2, 3 VINCIT!