Victòria patida fins al final!

4 - 3

Després d'un primer partit amb una gran victòria tot i els nervis de ser el primer partit, juguem el segon partit de lliga, aquest cop a casa, contra l'escola Acàcies.

Sortim amb moltes ganes i pressionant molt bé al rival de cara a no deixar-lo jugar fàcil. Als 5' de començar el partit després de robar una pilota prop del nostre camp, podem fer una trancisió de la mà de Nico que es llença la pilota llarga, sent el més ràpid no el poden atrapar i marca a plaer davant del porter el 1-0. El rival tot i això no baixa els braços i ho segueix intentant, encara que gràcies a la nostra insistència i pressió, no els deixem sortir del seu propi camp i recuperem alguna més que altra pilota que els costa més d'una oportunitat de gol, que ens costa materialitzar. Acaba el 1r quart amb el resultat de 1-0. Al començar el 2n quart tot segueix semblant, és a dir, nosaltres pressionant i el rival no pot sortir del seu propi camp, fins que una d'aquestes l'Adam aconsegueix interceptar una passada del rival i fer-se un espai per fer un bon xut impossible pel porter. Això fa que l'equip rival desperti i vagi amb més ganes que mai endavant per intentar donar-li la volta al marcador, llavors comencen a tenir alguna oportunitat de gol. Tot i així, els nostres segueixen a lo seu i el fet de que el rival pugui pujar tant en atac, fa que oblidi espais darrera en la seva defensa i en Gerard s'apofita d'això i torna a tenir una oportunitat després d'interceptar una passada del rival, per sortir corrent en trancisió i marcar un bon gol, que deixava l'equip rival sense cap premi, tot i l'esforç. Amb el marcador de 3-0 arribem a la mitja part.

Només començar el 3r quart el rival torna a sortir amb moltíssima intensitat i el porter aconsegueix parar moltes oportunitats nostres i en una d'aquestes ells aconsegueixen tirar una trancisió i ens aconsegueixen marcar el seu primer gol. Això ens fa posar-nos una mica nerviosos i al rival li dóna empenta per seguir intentant i de la mà del mateix jugador d'ells, aconsegueix marcar un segon gol. El seu tercer gol neix d'un xut del seu porter que sobrevola per sobre tot el nostre equip i altre cop el mateix jugador aconsegueix igualar el partit. Nosaltres sortim a per totes i altre cop tornem a tenir oportunitats gràcies a una molt bona pressió de l'equip i a falta de 5' aconseguim el 4rt gol que ens donaria la victòria del partit, tot i que estem patint fins al final, ja que ells mai es donen per vençuts.

Feicitats a tot l'equip per la nova victòria i seguirem treballant per millorar alguns aspectes!

1, 2, 3 VINCIT!