Victòria moral

3 - 4

El passat divendres la cita la teníem amb el primer classificat, l'Escola IPSE. Sabíem que no seria un partit fàcil i la baixa del Téva, lesionat, era una mala notícia d'última hora.

No obstant no teníem cap intenció de donar el partit per perdut i hem saltat al camp amb la intenció de donar-ho tot. Els pocs errors comesos, sumats a un joc molt consistent han fet que el partit fós força igualat i per mi, avui s'han vist alguns dels millors moments de joc de l'equip.

Obria la llauna el Pablo Felix en un dels gols més bonics de la temporada i el segon gol arribava fruit del treball d'estratègia als entrenaments. Executàvem per segona vegada en partit oficial la jugada "canvi" i el Gabriel aconseguia marcar regatejant-se al porter.

Finalment, el tercer arribaria per part del Marc Kaan, després d'una centrada preciosa del Gabriel, que com bé recordaven desde la banqueta elsaltres jugadors, recordava al gol de Sergi Roberto contra el Paris Saint-Germain. 

No obstant, la concentració contra aquests equips ha de ser constant els 40 minuts de partit, ja que uns últims 4 minuts fluixos han resultat catastròfics. Ni la millor versió d'Otto, que avui l'hem tornat a veure, ha pogut aturar l'atac dels jugadors de l'IPSE, que han anotat per partida triple i s'han endut els dos punts.

Crec que marxem amb la victòria moral d'un partit que hem controlat durant 36 dels 40 minuts i on hem presentat un futbol vistós i per a mi, molt més divertit i integrador que l'estil directe que tant ens estem trobant aquesta segona lliga. Hem jugat bé i això és el més important. Els punts ja arribaran, són secundaris.

Avui vull destacar especialment al ja mencionat Otto, que ha tornat a ser clau malgrat no haver pogut evitar els gols de l'IPSE, al Pablo Felix per la seva millora constant cada setmana i al Gabriel, determinant i sobretot completíssim.

Força Vincit!

Ferran