Victòria merescuda!

2 - 1

Després de tres derrotes seguides on no tenim cap tipus de sort cara porteria i on sempre som superiors al rival en totes les facetes del joc, tornem a tenir un partit a casa contra un rival a priori assequible, de cara a trencar aquesta mala dinàmica.

Portem entrenant molt bé les últimes setmanes, però sabem que el problema resideix en posar la pilota dins la porteria, ja que com hem dit anteriorment tant a nivell de joc, com estrategia està sortint tot bastant bé, sempre s'han de pulir detalls, però en línies generals, cada cop cometem menys errors i això fa que cada cop donem menys facilitats al rival.

Comencem el partit molt bé portant nosaltres el pes del partit, ja que el nostre rival se'ns tanca a menys de 15m oblidant-se completament de la pilota i així intentar sortir a la contra. És de les primeres vegades que ens trobem això, i ens costa molt finalitzar jugades, ja que hi ha molt poc espai per combinar.  El rival s'aprofita de la nostra poca precisió al combinar i arriscar massa i aocnsegueix només començar el partit robar una pilota, llançar la contra on arriben fins la forntal i abans de finalitzar ho frenem fent falta. No està mal feta, però obviament hagués estat molt millor fer-la abans, ja que està en una posició molt propera a porteria i un bon xut pot acabar amb el seu primer gol, que de fet així passa, malauradament primer xut, primer gol i comencen a aparèixer els fantasmes de les últimes tres jornades, on som l'equip que porta el pes del partit però amb ben poc ens aconsegueixen marcar gol. La tònica del partit segueix sent la mateixa, el rival tancat a darrera i nosaltres intentant combinar i finalitzar ambsolutament totes les jugades, i a la vegada pressionar-los perquè no puguin tenir ni una opció d'avançar. És un monòleg i no ens xuten ni una vegada més en quasi tot el partit, i nosaltres seguim amb la tònica dels últims tres partits, xutant moltissimes i no marcant cap. Ningú es creu el que ens està passant, és realment molt injust, però ho seguim intentant i sabem que tard o d'hora ho aconseguirem. Per fi al minut 20 de la primera part aconseguim marcar el primer gol de la mà de Xavi i aocnseguim empatar un partit abans d'acabar la primera part que ens dóna una mica més tranquilitat i moral de cara a iniciar millor la segona part.

A la mitja part intentem donar més idees de joc de cara a tenir més oportunitats. Comencem la segona part i tot segueix igual, ells tancats darrera i nosaltres som els que creem, creem i seguim creant ocasions de gol. Fins que amb una d'aquestes aconseguim que ens xiulin un penal a favor. Pot ser l'oportunitat de posar-nos per davant al partit i acabar ja amb la por que tenim al gol. Li fan el penal a Sam i està molt decidit a llençar-lo, per tant agafa la responsabilitat, tot i així davant seu té un porter bastant gran i que tapa molta porteria i aocnsegueix parar-lo. Tot i això no baixem els braços i seguim treballant de cara a poder arribar al final del partit amb opcions d'emportar-nos la victòria. A falta de menys de 10' per finalitzar el partit demanem temps mort per provar el joc de 5; sabem que pot sortir o molt bé o molt malament, ja que un petit error els pot donar l'oportunitat a ells de xutar a porteria buida i emportar-se un partit havent xutat dos cops en tot el partit. Per això deixem clar que no prenguem més risc del necessari i juguem fàcil a veure si el rival té un error en defensa i el podem aprofitar. Amb això ho haurem provat de totes les maneres possibles (joc 3-1, joc de 4 i joc de 5). Comencem circulant bé la pilota sense prendre massa risc com hem dit, intentant moure la defensa i així alliberar algun espai, aconseguim moure bé al rival amb una jugada molt estudiada, on fem que es descoloqui la defensa rival, però al no finalitzar nosaltres també fa que a l'hora de col·locar-nos de nou i fer altre cop el moviment no estiguem on toca i comencem a arriscar més del compte, ja que juguem amb molt poc sentit, però la seva mala defensa ens facilita les coses, fins que a falta de 30 segons per finalitzar el partit li cau una pilota a Teo a la frontal de l'àrea que la xuta i aconsegueix el gol de la victòria i un gol celebrat moltíssim, perquè finalment ens somriu la sort i ens emportem tres punts que serveixen per trencar una ratxa molt dolenta.

Tot i així pensant fredament, torna a ser un partit on seguim tenint massa complicacions per marcar un gol i tot i la victòria, el problema segueix existint, però per fi trenquem amb la dinàmica de derrotes injustes, i a veure si això ens fa canviar una mica la sort en els següents partits.

Seguim treballant per cada cap de setmana poder ser el màxim competitius possible.

Ànims nois!

1, 2, 3 VINCIT!

PD: Donar les gràcies al Pol Perez, porter del Cadet B, que ens va venir a ajudar, degut a les baixes a la porteria i ho va fer molt bé!