VICTÒRIA MERESCUDA

9 - 4

Després del “paron” per Carnestoltes tornàvem a la competició per jugar el partit contra l’únic equip que ens va guanyar a la primera volta i molt temut  fins ara: Pare Manyanet.

Després de realitzar un escalfament una mica pobre, vam estar parlant de la importància de    l’escalfament abans del partit (així ja ho sabem per altres partits), ja que reflecteix bastant sobre els primers minuts de partit (jugador per jugador).

Començava el primer quart i en pocs minuts l’Oscar li regalava un gol a l’Aran, posteriorment el mateix Oscar seria l’autor del segon gol a favor, però la tranquil·litat no anava a durar molt més, abans d’acabar el primer quart, el rival va encaixar el primer dels seus quatre gols.

El segon quart es on vam començar a patir, el rival, amb una pressió molt alta no ens deixava sortir quasi de l’àrea, a part, nosaltres no vam començar gaire fins, aquesta pressió ens impedia donar bons passes, els quals el rival aprofitava per endur-sen la pilota i arribar a porteria, ens van empatar, però el Martí aconseguia donar-nos una mica d’aire marcant el 3 – 2 abans del descans.

El tercer quart va ser una demostració, i ha de servir com a model d’intensitat a utilitzar en els partits, començàvem com havíem acabat en l’anterior quart, patint. En poc temps el rival ens va encaixar dos gols, per tant anàvem perdent per 3-4, no ens estava funcionant el joc començant des de porteria, ja que el rival continuava amb una pressió que no ens permetia jugar, vam optar per el joc directe, de porteria a mig camp, i ens va funcionar. Primer un gol de l’Aran i després un golas del Sergi de primeres feia que tornéssim anar per davant en el marcador, apart vam realitzar un molt molt bon treball en defensa.

A l’últim quart només ens faltava rematar el partit, i així va ser, a la segona jugada del quart l’Oscar  va anotar el sisè gol per nosaltres, vam passar d’estar asfixiats a asfixiar, amb una pressió que impedia al rival sortir de mig camp, entre el Biel i el Martí es van acabar de repartir els gols,  vam acabar el partit amb un resultat final de 9-4.

Ens anem a casa molt contents i invictes, després d’un partit molt bo de tot l’equip només em queda felicitar als nois!

Força Vincit!

Gols: x3 Martí, x2 Aran, x2 Oscar, Sergi, Biel