Victòria justa

2 - 1

Després de dos derrotes seguides, una contra un rival de la part mitja baixa de la classificació i l'altre consistent contra un rival de la part alta, però que no vam estar a l'alçada, ja que no vam materialitzar les oportunitats clares, ens torna a tocar un rival complicat que a l'anada ja ens vam emportar una derrota clara. Tot i això sabem com juguen i és un partit que preparem a consciència per recuperar els últims 6 punts.

Tant és la concentració i la consciència d'aquest partit de cara a sortir d'aquesta mala ratxa, que fem un partidàs tant a nivell atacant, com a nivell defensiu, on el rival no té cap opció clara de xutar amb candicions a la nostra porteria. A nosaltres com és de costum ens costa moltíssim marcar gol, però tant és la insistència que aconseguim posar-nos per davant el marcador.

Amb el gol sembla que ens treiem pressió de sobre i seguim practicant un futbol sala vistós amb oportunitats i portant el pes del partit. Tot i això seguim fallant ocasions molt clares i una sortida de pressió que executem malament perdem la pilota d'últim i ells aconsegueixen marcar un gol quasi bé a plaer del tot injust.

A la mitja part recordem aspectes atacants de cara a donar més variabilitat en atac i fer així que el rival es desastabilitzi més a nivell defensiu. La tònica del partit segueix sent la mateixa, un equip que ataca i porta el pes del partit i l'altre que es dedica a defensar i tirar alguna més que altra trancisió però que defensem molt bé i no tenen massa opció cara porteria. Fins que altre cop gràcies a l'insistència aconseguim marcar un segon gol que ens dóna la victòria final més que merescuda i tres punts que ens donen moral de cara a encarar millor el final de temporada.

Hem de seguir treballant i intentar no cometre errors tontos que ens fan rebre gols fàcils.

1, 2, 3 VINCIT!