Victòria extranya

4 - 5

Dissabte a les 10 del matí, aquesta era l'hora en què els Menuts es citaven amb el rival per acabar aquesta primera lligueta amb bones sensacions. Ens esperava un rival molt físic i en una pista excessivament petita, la pitjor combinació possible en aquestes categories ja que un xut des de qualsevol posició pot acabar entre els tres pals.

Vam començar el partit sabent aprofitar les nostres opcions fet que ens va permetre avançar-nos en el marcador. Seguidament, la mateixa dinàmica es va repetir durant tot el partit. Primerament, després de minuts sense anotar cap dels dos equips, l'equip rival anotava un gol. Nosaltres, a la jugada immediatament següent, conseguíem un gol que ens feia seguir al capdavant del marcador. Així van anar passant els minuts i el gol que vam anotar als primers minuts era la diferència que sempre hi havia en el marcador. Finalment, el partit va acabar amb un 4-5 al marcador.

Creiem que el millor del partit va ser el marcador ja que el joc que vam mostrar no va ser gens lluït. Tot i així, no hem de menysprear el nivell competitiu d'aquest equip que, únicament, ha cedit un empat en aquesta primera lligueta. Estem contents amb el treball i volem que aquests resultats també els poguem veure a la lliga que ve.

Força Vincit!