Victòria balsàmica

2 - 7

Aquest dissabte ens tocava jugar contra un equip al que havíem guanyat per 2-3 a la pretemporada, i volíem com sempre millorar el resultat del partit anterior. Venim d'una derrota que ens va fer molt de mal, sobretot perque no era merescuda.Sabem que Alheña té una jugadora gran de segon any que marca diferències, però som millors tecnica i tàcticament al rival.
Sortim a pista dominant el partit, però el rival ens espera a mitja pista per aprofitar alguna errada nostra i sortir a la contra. Al minut 8 marquem el primer gol de sortida de còrner, amb un gran xut de Sara. Però no estem defensant bé i elles arriben amb perill a la nostra porteria. Al minut 12 demanem un temps mort per recol.locar la defensa i evitar les conduccions de la jugadora 3 cap a la nostra porteria sense oposició.
A partir d'aquí , l'equip juga molt bon futbol sala i aconsegueix superar al rival amb un gran joc d'equip.Al minut 15 Aina, al 17 Laura, i al 20 i al 23 Kenia, deixen un 0-5 al descans, i trobem les millors sensacions de la temporada.

Al descans reforcem els conceptes i avisem que el rival ens apretarà ajudat per un públic molt actiu. Comença la segona part i continuem amb el domini del partit. Desaprofitem vàries ocasions de gol per tancar el partit, però al minut 32 Esther aconsegueix el 0-6.
A partir d'aquí el rival ens pressiona a tota la pista i passem uns minuts on ens costa sortir des del darrera. No recordem les sortides de pressió treballades i perdem la possessió fàcilment. Al minut 36 arriba una errada de l'àrbitre que afavoreix el primer gol rival. Una fora de banda, marca a favor nostra, ens col.loquem en atac i quan estem a punt de sacar, diu que s'ha equivocat i dóna possessió al rival amb la nostra defensa descol.locada. Rebem el primer gol. Això esperona al rival que defensa al límit de la falta per intentar robar el més ràpid possible la pilota.
Mica en mica ens treiem de sobre aquesta pressió i tornem a jugar a tocar, i arriba el 1-6 obra d'Aina.
Cap al final del partit ens marquen un nou gol per acabar el partit 2-6.

En conjunt un bon matx per continuar agafant el ritme i preparar el partit de tornada contra Les Corts, on hem de millorar el resultat de la primera volta i sortir a competir al màxim.
Quan tenim a totes les jugadores disponibles, l'equip és molt més fort i les coses surten molt millor. Bon partit Noies!!!
Força Vincit!!!