Victòria amb molta solvència

13 - 0

S'aproximava la segona setmana de competició per l'equip dels Menuts B. La primera setmana vam tenir un partit molt fàcil i volíem que aquest bon ambient i la confiança que tenien els nens amb ells mateixos seguís de la mateixa manera. Amb aquest objectiu, des de la banqueta, vam intentar que s'afrontés el partit de la manera més seriosa possible.

El partit va començar molt bé pels nostres interessos ja que vam marxar al primer descans amb una avantatge  de 3-0 en el marcador que evidenciava les enormes diferències que hi havia entre un equip i l'altre. El segon quart va seguir amb la tònica del primer però, aquesta vegada, vam estar més encertats de cara a porteria i vam aconseguir anotar 5 gols que provocaven que marxessim al descans del partit amb un resultat de 8-0. Durant el tercer quart, sense fer un joc gaire lluit, vam anotar 5 gols arribant amb un 13-0 al final del quart. Sorprenentment, en el darrer quart no vàrem aconseguir anotar cap gol, fet que provocava que el resultat del final del tercer quart fos el resultat del final del partit.

Avui més que mai, volem felicitar als integrants de l'equip que van jugar el partit perquè van aguantar tot el partit degut a la manca de canvis. A seguir treballant!

Força Vincit!