Victòria amb mals de cap

0 - 4

Primers dos punts aconseguits en la primera fase, fet fora de casa en un camp en unes condicions poc adients ja que l'abundància extrema de cotorres sobrevolant la pista i en els arbres, feia que els jugadors no sentissin les consignes de l'entrenador, i la brutícia en el camp fos, sobretot sota els arbres, bastant desagradable.

El joc per part nostre no va ser dolent, traçant bones passades amb d'altres no tant bones, tenint moltes ocasions per obrir i augmentar el marcador però, la falta d'encert per part nostre va ser molt gran i, per aquest motiu vam poder aconseguir només un gol en la primera part. Un gol insuficient per les ocasions fetes i que no ens deixava tranquils ja que la defensa del Pre-Infantil era molt tova, entrant de cop en cada moment i saltant quan feien una finta de xut.

Ja entrada la segona part, després de passar uns minuts amb una defensa que seguia sent tova i posava els "ui" a la grada local, es van poder aprofitar les ocasions que generàvem i així vam arribar al marcador final de 0 a 4 amb una tranquil·litat no del tot real.

Seguim treballant! Amunt Vincit!