Un mal inici et marca tot el partit

4 - 1

Ens toca un partit més que complicat! El segon classificat i durant molta part de la lliga líder. Sabem que és un partit difícil però sabem que a l'anada fruit de fer molt bon partit i sobretot molt bona pressió els aconseguim plantar cara fins al punt de passar-ho malament ells al final, però com sempre ens falta gol.

Aquest cop no seria menys i fem molt bon partit, però el problema està en que sortim bastant empanats i ja d'un bon principi, als 5' ja es posen 2-0 i això ens mata bastant, tot i això fruit d'una bona defensa robem pilota i tirem una contra que gràcies a una jugada individual de l'Esteve aconseguim marcar un 2-1 amb el que ells es posen un tant nerviosos. Però tornem a errar i ells no perdonen amb el tercer. Amb això fa que ells es posin més tranquils i el ritme de partit disminueix i passa a ser un partit de tu a tu on no es veuen diferències entre els 2n classificat i el 7è. 

A la mitja part recordem aspectes sobretot atacants de cara a poder generar més oportunitats i posar en dificultats la defensa rival. Recordem joc de 5 i cada cop que tenim una banda fàcil intentem sortir de 5 i tenir alguna opció altre cop de competir el partit i posar-los nerviosos. A partir del minut 10 de la segona només nosaltres tenim la pilota i no parem d'atacar i ells nomñes fan que defensar i patir però una vegada més no marquem, ens falta moltíssim gol. Tenim varies fins que al final ells fan una bona defensa i ens roben i marquen a plaer sense porter el 4rt gol a falta d'un minut pel final, amb el que ja acaba el partit.

Una llàstima, ja que altre cop passem per sobre d'un rival superior a nosaltres però no aocnseguim rascar ni un punt.

Felicitats a tots per la feina i creure-hi fins l'últim minut.

Toca treballar pel següent,

 

1, 2, 3 VINCIT!