Som un riu que sempre avança

2 - 8

El tercer partit de la segona lligueta l'afrontàvem aquest divendres a Nou Barris, amb ganes de guanyar el primer partit.

Només arribar hem vist que la pista era estreta i llarga, potenciant les pilotes llargues i els contraatacs, que tan mal ens van fer contra l'Esportiu Claret. En efecte, només sentir el xiulet de l'àrbitre hem vist que el rival plantejava un sistema de "joc" de passades al pívot perquè aquest intentés a costa de força i velocitat marcar gol.

Al principi ens ha costat solventar el problema, i el seu dorsal 7 ha arribat diversos cops amb perill a la nostra àrea, però per fortuna no ha aconseguit convertir les seves accions. Poc a poc, hem sabut tapar bé aquest forat i els nostres porters d'avui, el Pablo Felix, el Fausto i el Téva han estat brillants a l'hora de sortir per tallar aquestes passades verticals.

Abans d'acabar una primera part en la que els dos equips creaven perill, ens hem avançat amb un bon gol d'estratègia de còrner del Fausto, que trencava per fi el mur que suposava el dorsal 10 rival a la porteria.

La segona part ja estat d'un altre color. Nosaltres hem mantingut la nostra línia, amb bastant bon nivell, i el rival ha seguit intentant el joc directe, cada cop amb menys forces, ganes i eficàcia. En aquest tram final i gràcies al bon partit del Marc i el Gabriel en l'organització, el matx s'ha convertit en un atac-i-gol constant, només trencat per un últim gol del Víctor Català.

El marcador final ha estat de dos a vuit, just pel que fa al joc ofert pels dos conjunts, però que no reflexa l'igualtat en les ocasoons dels dos equips.

Avui hem sabut guanyar en un partit més complicat del que aparenta el resultat, que ha estat, tal i com m'ha dit el Iago durant el partit, el primer cop que m'he assegut a la banqueta, ja que l'equip estava jugant francament molt bé i no calia fer cap correcció.

En aquesta línia, felicitar a tots els jugadors, especialment al Pablo Felix que sempre té un as dins de la màniga per sortir de qualsevol situació amb èxit, tant en atac com en defensa.

No obstant, vull recordar que els partits comporten moltes vegades petites enganxades amb el rival, i no hem de deixar que això ens afecti ni durant ni després del partit.

Seguirem treballant per oferir aquest joc cada partit. Citaré una fraseSom d'una cançó, que s'ha convertit en un títol ja utilitzat per altres entrenadors en cròniques: Som un riu que sempre avança.

Força Vincit!

Ferran