Seguim negats cara porteria...

3 - 4

Desrpés d'un últim partit per oblidar, on som superiors, però entre els pals i el porter no aconseguim marcar cap gol ens torna a tocar un equip que sabem que serà complicat, ja que CET 10 sempre té bons equips de base i a més van ben situats a la classificació, però aquest cop tenim el punt a favor de que juguem a casa i això ens ha de donar avantatge.

Comencem el partit molt concentrats i és un autèntic monòleg on només tenim nosaltres ocasions clares de gol i ells només defensen, però després de xutar unes 8 vegades a porteria i entre el porter i la nostra poca efectivitat, no aconseguim materialitzar cap de les oportunitats i comencem a recordar el partit del cap de setmana passat i això ens fa desesperar-nos una mica. Seguim igual però en un atac posicional després d'uns rebots aconsegueixen marcar un gol molt injust que ens desmoralitza bastant, ja que després de 15' atacant nosaltres, la primera oportunitat mínimament clara ens aconsegueixen marcar. Tot i així seguim volcats en atac i seguim sent els que tenim les oportunitats més clares, però ens seguim topant amb el porter. Però per sort des d'un llançament de falta Voro aconsegueix marcar gol directe, amb una mica d'ajuda del porter, per fi es fa justicia i tenim una mica de fortuna cara porteria. Així acaba la primera part on tot segueix igual que hem començat.

A la mitja part poc tenim a dir, ja que estem fent molt bon partit, simplement donar ànims i confiança de cara a que s'ha de seguir intentant i segur que acabarà entrant. Comença la 2a part igual que la primera, on nosaltres dominem però no estem encertats cara porteria. Tornen a tenir una altra oportunitat en sortida de pressió que es posen de 4 i nosaltres defensem bastant malament, ja que estem massa lluny de pilota i això fa que es plantin 1 contra porter i defineixin molt bé. Tot i així no defallim i ho seguim intentant i al poc temps tornem a marcar gràcies a un bon gol de Voro a la mitja volta bastant escurat en banda i tornem a empatar un partit que hauriem d'estar guanyant sense problemes. Tot segurix igual dominem el partit però seguim sense tenir efectivitat cara porteria i el porter també treu moltes. Altre cop en un atac posicional d'ells tornem a no fer una molt bona defensa, ja que totes les nostres línies defensives estan massa lluny les unes de les altres i això propicia que hi hagi més espais, tot i que ells amb bastant sort aconsegueixen fer un pase d'una banda a l'altra a l'aire que els propicia un segon pal que finalitzen molt bé i els torna a posar per davant. Tot i això no baixem el cap i tot segueix igual i als pocs minuts aconseguim marcar un gol després d'uns quants rebots. El partit està més obert que mai i sabem que si algú té una ocasió amb el poc temps que resta pot emportar-se la victòria. Ells proven una jugada de 5 i la fan perfecte al primer toc i aconsegueixen l'últim gol a falta de 1' per acabar el partit on ja no dóna temps per més. Acabem perdent un partit molt injust i ja són dos seguits que som superiors al rival però no finalitzem com cal, una llàstima, ja que portem dos molt bons partits sobretot pel que fa a nivell atacant i portant nosaltres el pes del partit, però estem negats cara porteria,

Seguirem treballant finalització i detalls defensius, i estic segur que tornarem a ser un equip més sòlid per tornar al camí de la victòria. Molts ànims a tots, que això no s'ha acabat!!

1, 2, 3 VINCTI!