Resultat injust, però derrota justa

6 - 1

Primer partit de la segona volta que hem de jugar entre setmana a Castelldefels, un desplaçament complicat, contra un rival que ha anat de menys a més aquesta temporada i venim d'un partit fluix contra un rival fluix, tot i això és un partit que està molt treballat. Comencem amb molt bon joc i ocasions clares, però que una vegada no aconseguim marcar una. El rival però no perdona i la primera que té la fiquen cap dins i ens mata bastant, ja que intentem pujar una mica les línies però  és una pista que rellisca molt i costa molt defensar i amb més espais encara més. Seguim portant el pes del partit però seguim sense marcar i ells les següents poques que tenen aconsegueixen marcar dos més que ens maten del tot a la mitja part amb un 3-0.

A la mitja part intentem explicar bé la pressió i el joc de 5 de cara a tenir alguna opció, però les coses no surten, i no aconseguim entrar en partit i ells fan una millor pressió que ens deixa jugar poc i tenim poques opcions d'entrar al partit i seguim fallant ocasions clares. Fins i tot el joc de 5 que normalment el fem prou bé no acaba de sortir del tot bé i rebem dos gols tontos que ens fan baixar els braços i el partit baixa molt el ritme i aconseguim marcar el gol de l'honor després de tenir alguna clara de 5, aconseguim foradar la porteria amb una bona trancisió.

Hem de seguir treballant i tornar al bon joc i la bona defensa que ens ha caracteritzat durant tota la 1a part de la temporada, ja que sinó la lliga se'ns farà molt llarga. Per poder competir tots els partits que queden.

A seguir! 

1, 2, 3 VINCIT!