Resiliència

0 - 8

Quina capacitat té aquest equip d'afrontar l'adversitat. És admirable. Des de que hem començat aqueta temporada ens han passat moltes coses que ens hauria agradat que fossin d'un altra manera, però estem desenvolupant una capacitat a suportar millor la pressió més enllà de la resistència.
No tinc unes altres paraules per aquestes jugadores que han demostrat avui i totes les jornades aquestes característiques.

Teníem preparat el partit per millorar el resultat del partit d'anada i donar una millor versió, una versió reial del que pot donar aquest equip, però a darrera hora les baixes d'Aina i Laura ens han minvat les nostres possibilitats de guanyar el partit.

Hem donat la cara en tot moment, però  sobretot el físic i algunes esquenes que hem anat corretgint durant el partit, ens han castigat massa pels esforços fets. 5 ocasions de Esther davant de la portera després de fer unes jugades espectaculars, ens han pogut ficar en el partit, però la pilota no ha entrat i les cames cada vegada estaven més cansades. 
El rival ha tingut en certs moments unes actuacions complicades d'entendre. Amb el partit guanyat, no han deixat de pressionar al màxim, anaven a buscar la pilota quan sortia de banda a favor nostra i ens la plantaven a la línia, com si tinguessin pressa, .... semblava que s'estiguessin jugant quelcom més que 3 punts. Bé, cadascú ha de treballar on té més mancances, però per treballar-ho has de ser conscient.

Com he dit , em trec el barret.
Continuem el divendres amb el partit ajornat amb el Cet 10 i dissabte a Ripollet.Esperem que ja amb totes les jugadores. Això no para.

Avui més fort que mai, orgullòs de pertanyer a aquesta familia. 

Força Vincit!!