PRIMERA VICTÒRIA!

2 - 7

Tarda freda de divendres, en la que ens enfrontàvem a l'Escola Pere Vila. No era però un partit qualsevol, sinó que es podria qualificar d'un derbi, per a algun jugador de l'equip. Després de l'empat aconseguit a l'últim partit, buscàvem aconseguir la primera victòria de la temporada.

 

Així doncs, sortiem molt motivats al terreny de joc, i no haviem d'esperar gaire per veure el primer gol a favor del Vincit, aconseguit per el Juanma. Nosaltres oferiem un molt bon joc, dominant el partit, i no permetiem que el rival originés ocasions de gol.

 

D'aquesta manera, les dianes anaven arribant, i arribavem al final del tercer quart amb un avantatge de 0 a 4. Ens esperaven uns 10 minuts durs. Calia defensar el marcador com fos perquè no se'ns escapés el partit. Però el Vincit va sortir un pèl confiat, i els locals van aconseguir 2 gols, i van estar a punt de materialitzar un tercer, que per sort, no va pujar al lluminós. Finalment el Vincit va aconseguir tancar el partit amb tres gols més que enfonsaven el Pere Vila.

 

Resumint, un total de tres gols del Juanma, dos de l'Arnau, i dos més de l'Aran, i la bona actuació a la porteria tant de l'Ian com del Juanma, ens van donar la primera victòria de la temporada, tant esperada i merescuda per l'equip. Una bona actitud i un molt bon joc, que cal seguir demostrant als entrenaments perquè arribin moltes victòries més.

 

Moltes felicitats a tots els jugadors de l'equip i... FORÇA VINCIT!