Perdem dos punts contra el pitjor equip de la lliga!

2 - 2

Després d'un últim bon partit on només va faltar que entrés la pilota, ens toca jugar contra un equip que es troba a la part baixa de la classificació, però sabem que aquests rivals ens costa molt superar-los, ja que hem de portar el pes del partit i ens anem acomodant al seu ritme i acaba sent un mal partit, quan hauria de ser un partit de victòria fàcil.

Comencem el partit i ens trobem un equip que es tanca molt enrere i sempre amb una distribució 2-2, que ens va perfecte per poder connectar amb el pivot directament i així generar oportunitats més fàcilment, però no és el nostre dia altre cop cara porteria ni massa bo a nivell de connectar entre nosaltres, un tant desconcentrades, degut a una defensa que no ens haviem trobat mai. Només mals atacs posicionals nostres feien que elles poguessin tenir oportunitats gràcies a trancisions, per no acabar nosaltres les jugades. Amb una d'aquestes trancisions després d'estar nosaltres volcades a l'atac aconsegueixen marcar el seu primer gol de falta directa als 10' de partit, degut a que frenem la trancisió massa tard i fem la falta molt pròxima a l'àrea. Amb aquest resultat arribem al final de la primera part, un resultat molt injust després del partit que s'havia vist.

A la mitja part parlem de com atacar aquesta defensa que ens estava proposant el rival, de cara a seguir tenint oportunitats i no regalar-ne ni una al rival. Sortim a la segona part concienciades amb el que hem de fer i amb un joc més clar i fent les coses bé, però el primer gol acaba arribant d'una falta directa de la Tlay que fa un molt bon xut exterior impossible per la portera (que no era portera)! Això ens fa creixer i seguim portant el pes del partit i tenint moltes oportunitats fins que als 10' de la segona (tres minuts després del primer gol) aconseguim, desrpés d'algun rebot més que altre, marcar un segon gol després d'una pilota molt ben lluitada per Ceci que acaba superant la portera. 

Aquest gol ens dóna molta força i enfonsa a les rivals, que no disposen de cap ocasió per intentar empatar de nou el partit, seguim dominant el partit, fins que a falta de 5' per acabar el partit comencem a perdre pilotes innecessaries com a la primera part i elles tenen alguna més que altra trnacisió, fins que acaben marcant el gol de l'empat, degut a no parar l'ataca a temps. Altre cop caiem en el mateix error que patim partit rere partit, no hi ha manera que fem una falta per frenar l'atac de les rivals.

Acabem tenint alguna oportunitat però entre mala punteria i fortuna de la portera rival, de nou la pilota no entra i acabem perdent dos punts en un camp que hauríem d'haver guanyat amb solvència.

Seguirem treballant de cara a millorar aquests aspectes i poder seguir sumant de 3 en 3!

1, 2, 3 VINCIT!