Partit polar

0 - 20

Aquest divendres jugàvem fora de casa, en un barri ben amunt de Barcelona, a una hora que ja és de nit i en una setmana on ha arribat un fred pràcticament polar. Escalfem potenciant la part física més que mai i insistim, de la banqueta, en no deixar d'estar mai actiu a pista. A més a més, també recordem tres aspectes treballats als entrenaments que creiem que serien la clau per guanyar el partit: passes ràpids, jugar oberts i la sortida en quadrat.

Comença el partit i des d'un principi veiem que som clarament superiors al rival. Anotem 12 gols a la primera part que sumats als 8 de la segona part acaben sumant els 20 gols finals. També vam saber defensar bé fent que no encaixéssim gols en contra. Remarcar que vista la diferència de nivells entre els dos equips des de la banqueta es van estipular dos objectius: fer un mínim de passades abans d'anotar un gol i fer que tots els nostres jugadors anotessin mínim 1 gol (objectiu aconseguit). Tot i així, no només ha estat aquesta diferència de nivell la que ens ha fet guanyar, el Vincit ha fet molt bon futbol sala davant l'absència de joc dels locals (cosa que a vegades crea mimetització i encalla el joc per ambdues parts).

Els entrenadors estem molt contents amb la feina d'aquest equip durant tota la lliga formant, mica en mica, un equip potent que no necessita un rival fluix per ser guanyador.

Força Vincit!